close search results icon

Πανελλαδικές 2022: ο Νίκος Αργυρίου πρώτος στο ΓΕΛ Κρύας Βρύσης

Τέλος το άγχος. Αρχή σκέψεων για το μέλλον.

Πανελλαδικές 2022: ο Νίκος Αργυρίου πρώτος στο ΓΕΛ Κρύας Βρύσης

Το άγχος των βαθμολογιών τελείωσε και οι μαθητές έμαθαν αν πλησίασαν το όνειρο τους, αλλά ο δρόμος είναι ακόμα μεγάλος. Αν και πλέον ξέρουμε τους βαθμούς η αγωνία θα υπάρχει μέχρι να ανακοινωθούν και οι βάσεις. Παρ' όλα αυτά η pellanews συνάντησε τον μαθητή με την μεγαλύτερη βαθμολογία στην Κρύα Βρύση. 

Ο Νίκος Αργυρίου, από τους Γαλατάδες, μαθητής του ΓΕΛ Κρύας Βρύσης, με 18.300 μόρια είναι ο μαθητής που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στην Πανελλαδικές εξετάσεις του 2022 στην Κρύα Βρύση.

Μιλώντας στην pellanews.gr ο μελλοντικός φοιτητής δήλωσε:

" Νιώθω ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα ελαφρώς χαμηλότερη βαθμολογία γιατί προσωπικά πιστεύω ότι, αν και τα θέματα γενικά ήταν μέτριας δυσκολίας,  υπήρχαν αρκετά σημεία που με δυσκόλεψαν έντονα."

Να σημειωθεί ότι ο Νίκος έγραψε 14,9 στην Έκθεση, 18,3 στα Μαθηματικά, 20 στην Πληροφορική και 20 στην Οικονομία. 

Περιμένοντας την ανακοίνωση των βάσεων ευελπιστεί να σπουδάσει Πληροφορική στην Θεσσαλονίκη, όπου ήταν και ο αρχικός του στόχος, όπως μας είπε ο Νίκος. 

"Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές μου, τόσο τους σχολικούς όσο και τους φροντιστηριακούς, χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των οποίων δεν θα τα είχα καταφέρει, καθώς και τους γονείς μου για την ψυχολογική, κυρίως,  στήριξη που μου παρείχαν καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς.'

Να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, για την προσπάθεια και το αποτέλεσμά τους, και να θυμίσουμε ότι η επιτυχία κρύβεται περισσότερο στον στόχο του καθενός παρά την βαθμολογία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ