Nτολμαδάκια γιαλαντζί με εύκολη σάλτσα ντομάτας και ούζου
Τα ντολμαδάκια γιαλαντζί είναι η γεύση της Σαρακοστής και με την αρωματική σάλτσα ούζου με σταφίδες θα απογειωθούν πραγματικά.
FUNKY COOK - FOOD BLOGGER
Υλικά
4 κονσέρβες ντολμαδάκια γιαλαντζί
Για τη σάλτσα ντομάτας:
500 γρ. σάλτσα ντομάτας από τριμμένες ντομάτες
1 κουτ. σούπας τοματοπελτέ
1 σκελίδα σκόρδο, κομμένο σε λεπτές φέτες
50 ml ούζο
40 ml ελαιόλαδο
2 κουτ. σούπας μαύρες σταφίδες
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
αλάτι
Για το σερβίρισμα:
κουκουνάρι, καβουρδισμένο
1 κουτ. σούπας άνηθο
Διαδικασία για τη σάλτσα ντομάτας
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το ελαιόλαδο, προσθέτουμε το σκόρδο και το σοτάρουμε ελάχιστα.
Προσθέτουμε τον τοματοπελτέ, αλάτι και πιπέρι συνεχίζοντας το σοτάρισμα για 1’.
Τέλος προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά για τη σάλτσα και μαγειρεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Σερβίρουμε τα ντολμαδάκια με τη σάλτσα, το κουκουνάρι και τον άνηθο.
olivemagazine.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Συνάντηση Ιορδάνη Τζαμτζή με την Άντζελα Γκερέκου
25 Απριλίου 2024 -
Σημαντική επιτυχία για την ηγεσία του ΥπΑΑΤ
25 Απριλίου 2024 -
Δημοτική Ενότητα Γιαννιτσών: Το κυνήγι του Πασχαλινού Αυγού
25 Απριλίου 2024
ΣΧΟΛΙΑ