close search results icon

Ο Ευγενίου που θέλει να φύγει τρέχοντας από τον Ηρακλή και ο Τομ που ακόμη… «ψάχνεται»

Ο Ευγενίου που θέλει να φύγει τρέχοντας από τον Ηρακλή και ο Τομ που ακόμη… «ψάχνεται»

Σε κακοπαιγμένο σήριαλ εξελίσσεται η ιστορία της ενδεχόμενης πώλησης της ΠΑΕ Τρίγλια Ηρακλής στον Τομ Παπαδόπουλο. Ο ομογενής επιχειρηματίας ο οποίος δημιουργεί την αίσθηση ότι βρίσκεται σε vertigo, πάει-έρχεται αλλά δεν δείχνει έτοιμος να ολοκληρώσει το deal της εξαγοράς της ΠΑΕ. Αποτέλεσμα; Ο ιδιοκτήτης Ευγενίου που βρίσκεται με το ένα πόδι μέσα και το άλλο έξω από την ομάδα, να μην είναι σίγουρος για το μετοχικό μέλλον της ΠΑΕ Τρίγλια Ηρακλής.

Είναι γνωστό εδώ και μήνες ότι ο Ευγενίου δεν έχει διάθεση να ξοδέψει πολλά για την «κυανόλευκη» ομάδα. Μάλιστα σε δημόσιες δηλώσεις του είπε ότι «θέλω να βρω κάποιον να αγοράσει τις μετοχές, ώστε να απεγκλωβιστώ». Βεβαίως αυτό μπορεί ναι αποτελεί και ένα καλό επιχείρημα ώστε να μην κάνει τις απαραίτητες μεταγραφικές επενδύσεις στην ομάδα. Επενδύσεις οι οποίες θα την βοηθήσουν να υλοποιήσει τον στόχο της ανόδου στη Super League 1.


Το έχω επισημάνει και στο παρελθόν ότι οι «κυανόλευκοι» δεν πήραν αδειοδότηση, καθαρά από δικούς τους κακούς χειρισμούς. Βεβαίως η εξέλιξη αυτή ήταν βούτυρο στο ψωμί του ιδιοκτήτη, καθώς με τους περιορισμούς που υπήρχαν για τις μεταγραφές, είχε άλλοθι για την ενίσχυση του ρόστερ. Αρα του ήρθε «γάντι» η μη αδειοδότηση, με δεδομένο ότι ο Ευγενίου έχει ξεκαθαρίσει ότι το μπάτζετ της μεταγραφικής ενίσχυσης είναι χαμηλό.

Ο Ηρακλής στο φετινό Πρωταθλήμα είναι αγωνιστικά μία κρύο και μία ζέστη. Και σε καμία περίπτωση δεν δίνει την αίσθηση ότι είναι ομάδα έτοιμη για πρωταθλητισμό. Αρα ο Ευγενίου αν δεν υπάρξει αλλαγή στο ιδιοκτησιακό ή θα πρέπει να συνεχίζει το αφήγημα περί αποχώρησης του και να κρατάει χαμηλά το μπάτζετ ή να βρει αγοραστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ