close search results icon

Ο Φίλιππος Γκιούρος για το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα στην Έδεσσα

Ο Φίλιππος Γκιούρος για το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα στην Έδεσσα

Στη δημιουργία του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα αναφέρθηκε με δήλωση του ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας. Ο γνωστός δικηγόρος δήλωσε 

Ο κ. Χρίστος Γέσιος δώρισε κεντρικό ακίνητο (Πλ. Ελευθερίας - οδός Δημοκρατίας), προκειμένου να στεγάσει Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα, το οποίο κατασκευάζει ήδη με δικές του δαπάνες για να το παραδώσει στην Εδεσσαϊκή κοινωνία.

Το συμβούλιο του Μουσείου καλεί κάθε ενδιαφερόμενο, που επιθυμεί να συνδράμει και να παραχωρήσει προς έκθεση ή δωρεά αντικείμενα προσωπικών συλλογών (φωτογραφικό υλικό, βιβλία, στολές, κειμήλια, όπλα εποχής κλπ) της περιόδου του Μακεδονικού Αγώνα, να επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους συγκέντρωσης υλικού κκ Ευστάθιο Πιπλικάτση τηλ. 6973740295, Νικόλαο Μίλτση τηλ. 6973744724 και Θεώνη Νούσκα τηλ. 6979666198.

Η δημιουργία του Μουσείου εξαρτάται από την ανταπόκριση μας! Από όλους όσους έχουν στα χέρια τους ιστορικά κειμήλια της εποχής και θέλουν να αγκαλιάσουν το εγχείρημα. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε για λεπτομέρειες και πληροφορίες.

Το Γέσειο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα ειναι πραγματικότητα!

Σας καλούμε να γίνετε κοινωνοί και δημιουργοί του!

fb-img-1665729191612.jpg


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ