close search results icon

Ο Κολυδάς τρολάρει καιρό - μετωρολόγους και ζωγραφίζει «δράκους στα σύννεφα»

Ο Κολυδάς τρολάρει καιρό - μετωρολόγους και ζωγραφίζει «δράκους στα σύννεφα»

Συνεχίζεται η διαφωνία που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ μετεωρολόγων με αφορμή τον χιονιά που ακόμη παραμένει άγνωστο εάν θα επηρεάσει την Αττική.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσία, Θοδωρής Κολυδάς έφτασε στο σημείο να ζωγραφίσει ακόμα και... δράκους στα σύννεφα.

Δείτε την ανάρτησή του

Τι γνωρίζουμε μέχρι και αυτή την ώρα - Η διχογνωμία των μετεωρολόγων για τα χιόνια στην Αττική μέσα στο Σαββατοκύριακο

Με άνοδο της θερμοκρασίας από αύριο που θα φτάσει στην Αττική έως και τους 15 βαθμούς Κελσίου θα οδεύσουμε προς το Σαββατοκύριακο, όπου ο καιρός αναμένεται να αλλάξει ριζικά με ισχυρές βροχοπτώσεις, τσουχτερό κρύο και χιόνια.

Την κακοκαιρία που προβλέπεται να επηρεάσει τη χώρα μας από το αργά το απόγευμα του Σαββάτου παρακολουθούν καθημερινά οι επιστήμονες - μετεωρολόγοι. Με τα έως τώρα δεδομένα, το ισχυρό κύμα κακοκαιρίας που αναμενόταν από την Παρασκευή έχει μετατοπιστεί μέσα στις ημέρες του Σαββατοκύριακου με την πιο δύσκολη ημέρα - και για την Αττική - την Κυριακή.

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος και η Χριστίνα Ρήγου γνωστοποίησαν σήμερα το πρωί ότι υπάρχει σημαντική υποψηφιότητα τα βόρεια προάστια της Αττικής να δουν χιόνι την Κυριακή, υπογραμμίζοντας οτι είναι ακόμη πολύ νωρίς για ασφαλή πρόγνωση. Σίγουρα, ο υδράργυρος θα έχει υποχωρήσει αρκετά με το τσουχτερό κρύο να γίνεται αισθητό.

protothema

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ