close search results icon

Ο Λάκης Βασιλειάδης για την επίσκεψη του στη Ρόδο

Ο Λάκης Βασιλειάδης για την επίσκεψη του στη Ρόδο

Σε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας που επισκέφτηκε την Ρόδο συμμετείχε ο Λάκης Βασιλειάδης 

fb-img-1656155656847.jpg

Ο νεαρός βουλευτής Πέλλας δήλωσε αναφορικά με την επίσκεψη του στις Κυκλάδες 

🔹 Συμμετείχα εχθές σε περιοδεία στο νησί της Ρόδου κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον Υπουργό Επικρατείας & Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κ. Πιερρακάκη, με τη συμμετοχή του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Θ. Λιβάνιου, του Υφυπουργού Παιδείας κ. Α. Συρίγου και των συναδέλφων βουλευτών κκ. Μ. Ιατρίδη, Μ. Κόνσολα, Ι. Μελά, Κ. Μονογιού, Ι. Παππά και Β. Υψηλάντη.

Επισκεφτήκαμε μεταξύ άλλων:
✔ τη Νέα Γέφυρα Κρεμαστής,
✔ την ΠΕ Δωδεκανήσου, όπου πραγματοποιήσαμε συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκο,
✔ το Δημαρχείο Ρόδου, όπου πραγματοποιήσαμε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο κ. Α. Καμπουράκη,
✔ τα έργα αποκατάστασης του Εθνικού Θεάτρου Ρόδου
✔ το κέντρο της πόλης της Ρόδου,
✔ τη Νέα Μαρίνα Ρόδου.

fb-img-1656155653250.jpg




➡ Επιπλέον, πραγματοποιήσαμε συνάντηση εργασίας με την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, επισκεφτήκαμε τη Βιομηχανία Αναψυκτικών & Ποτών «ΒΑΠ Κούγιος» και συμμετείχαμε σε Διευρυμένη Συνέλευση της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου.

🔹 Μετά από 2 χρόνια πανδημίας, μπορέσαμε να επανέλθουμε σε περιοδείες κλιμακίων και να βρεθούμε και πάλι κοντά στην κοινωνία, δίπλα στους πολίτες, όπως ακριβώς ξεκίνησε το ταξίδι πριν τις εκλογές του 2019.

🔹 Σε όλες τις συναντήσεις αποτέλεσε κοινή ομολογία ότι το έργο που έχει γίνει τα τελευταία 3 χρόνια στο νησί είναι σημαντικό, ενώ η συνεργασία με την Κυβέρνηση υπήρξε στενή και ουσιαστική. Η Νέα Δημοκρατία, παρόλες τις αντιξοότητες και τις διαδοχικές κρίσεις, μπόρεσε να πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος των εξαγγελιών της. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, με συνέπεια, δουλειά, σχέδιο και επιμονή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ