close search results icon

Ο Μητροπολίτης Καλλίνικος ευλόγησε την ομάδα της Καστοριάς

Ο Μητροπολίτης Καλλίνικος ευλόγησε την ομάδα της Καστοριάς


Ο Μητροπολίτης Καστορίας τέλεσε τον αγιασμό για την ομάδα της Καστοριάς

Ο καθιερωμένος αγισμός πραγματοποιήθηκε σήμερα για την ομάδα της Καστοριάς με την ευκαρία της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς την Κυριακή στο ΔΑΤ Καστοριάς.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καστορίας κ.κ. Καλλίνικος, ο οποίος στον σύντομο λόγο του, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της άθλησης ως υγείας του σώματος και παιδαγωγίας μέσα σε κλίμα άμιλλας. Προς επίρρωση, ανέφερε τόσο την αρχαία παράδοση, όσο και το τι έλεγε ο Άγιος Νεκτάριος για την γυμναστική. Ευχήθηκε παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές να έχουν υγεία, να μην έχουν κανέναν τραυματισμό και η ιστορική ομάδα της Καστοριάς να έχει μία πετυχημένη χρονιά και να επανέλθει στις υψηλές κατηγορίες.

Ο κ. Καλλίνικος, ευλόγησε έναν, έναν, παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση, και στην συνέχεια έβγαλαν όλοι μαζί την καθιερωμένη ομαδική φωτογραφία, ενώ η διοίκηση τον πρόσφερε μία κάρτα διαρκείας για τους φετινούς αγώνες του πρωταθλήματος. Ο Σεβασμιότατος ευχαρίστησε θερμά το ΔΣ για την πρόσκληση να πραγματοποιήσει τον αγιασμό του σωματείου και υποσχέθηκε ότι θα είναι παρών στο γήπεδο σε αρκετά παιχνίδια.

Στον αγιασμό το παρών έδωσαν τα μέλη της διοίκησης, το τεχνικό επιτελείο, όλοι οι ποδοσφαιριστές της Καστοριάς, καθώς επίσης της νέας ομάδας της Καστοριάς Β’, που θα συμμετέχει φέτος στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς, ενώ την ΕΠΣ Καστοριάς εκπροσώπησε ο Ταμίας Βασίλης Μπότσαρης.

Μετά τον αγιασμό ακολούθησε η τελευταία προπόνηση, ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα την Κυριακή κόντρα στον Παναργειακό, στο πλαίσιο του SUPER CUP, ενώ την προσεχή Τετάρτη θα δώσει φιλικό αγώνα στην Πτολεμαΐδα με αντίπαλο τον Μακεδονικό Φούφα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ