close search results icon

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος εξαγγέλλει τη δημιουργία νέου πολιτικού σχηματισμού

Την Τετάρτ 14 Δεκεμβρίου. 

Μεγάλη πολιτική εκδήλωση κατά της ακρίβειας, που εξοντώνει οικονομικά και κοινωνικά την Ελληνική οικογένεια, οργανώνει την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου (6:30μμ) στο ξενοδοχείο Κάραβελ η Κίνηση Πολιτών «ΔΥΝΑΜΗ για την ΕΛΛΑΔΑ», με Πρόεδρο τον τέως υπουργό Εθνικής Άμυνας και γνωστό δικηγόρο και δημοσιογράφο Πάνο Παναγιωτόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναμένεται η δημόσια ανακοίνωση Πρωτοβουλίας για νέο πολιτικό σχηματισμό, με έντονο Πατριωτικό και Κοινωνικό πρόσημο και με πίστη στις θεμελιακές Αξίες και Αρχές του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Από τις παραγωγικές τάξεις θα μιλήσουν πρόσωπα με ισχυρή παρουσία στην δημόσια σκηνή, όπως ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Καταναλωτών (ΙΝΚΑ) Γιώργος Λεχουρίτης, ο Πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος, ο επιχειρηματίας Στράτος Σεϊτανίδης, ο Πρόεδρος των Συνταξιούχων Επικουρικής Ασφάλισης Αριστοτέλης Κάντας, ο γνωστός οικονομολόγος Ανδρέας Καλλιγάς κ.α.

Ενώ αναμένεται ότι θα πάρουν τον λόγο και πολιτικά πρόσωπα της Ομάδας Πρωτοβουλίας, μεταξύ των οποίων, ο πρώην Υπουργός Υγείας καθηγητής Αθανάσιος Γιαννόπουλος, ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης, ο επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Δημήτρης Τσακνάκης, ο Αντιστράτηγος ε.α. Λάμπρος Τζούμης, ο Υποναύαρχος ε.α. Νίκος Καβαλλιέρος, ο καθηγητής Πανεπιστημίου Στ. Κατηχωρίτης κ.α.

πηγή: pronews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ