close search results icon

Ο Πάρντιου θα αποφύγει τις αλλαγές στην 11άδα του Άρη

Εμμέσως πλην σαφώς το είπε ο νέος προπονητής των κιτρινόμαυρων στις τοποθετήσεις του κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη.

Ο Πάρντιου θα αποφύγει τις αλλαγές στην 11άδα του Άρη

Με εξαίρεση τον Ματέο Γκαρσία ο οποίος θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής έπειτα από την αποβολή του στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, η 11αδα του Αρη δεν προβλέπεται να έχει άλλη αλλαγή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Εμμέσως πλην σαφώς το είπε ο Αλαν Πάρντιου στις τοποθετήσεις του κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη καθώς είπε ότι σε πρώτη φάση δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε παρεμβάσεις αλλά θέλει πρώτα να μάθει την ομάδα και να γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές μέσα από την καθημερινή επαφή. Η απουσία του Ματέο Γκαρσία ουσιαστικά σημαίνει και την επιστροφή στο 4-2-3-1 εκτός κι αν ο Μπριάν Νταμπό επιλεγεί να παίξει 8αρι και όχι ως δεύτερος «κόφτης».

Αυτή είναι και η μοναδική θέση που «παίζεται», αν δηλαδή θα επιλεγεί ο υψηλόσωμος μέσος ή ο Πάπε Σέικ Ντιόπ, σενάριο το οποίο μάλλον δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Πιο πιθανό είναι το σενάριο χρησιμοποίησης της ίδιας τετράδας στην άμυνα (Φαμπιάνο, Μπράμπετς και Εμπακατά και Μαζικού στα άκρα), Ντουκουρέ και Νταμπό τα δύο κεντρικά χαφ με τον Μάνου Γκαρθία σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Είναι δεδομένη η διατήρηση του Ντάνιελ Μαντσίνι ενώ η δεύτερη θέση που είναι σε εκκρεμότητα είναι του δεύτερου ακραίου επιθετικού καθώς δεν αποκλείεται να επιλεγεί ο Καμάτσο. Ο Αντρε Γκρέι θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

πηγή: metrosport

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ