close search results icon

Ο Πορτογάλος Νόμπρε σφυρίζει στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Ο Πορτογάλος Νόμπρε σφυρίζει στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

ΟΑντόνιο Νόμπρε ήταν η επιλογή της ΚΕΔ για να διευθύνει το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό την Κυριακή στην Opap Arena για την 17η αγωνιστική της Super League.

Ο Πορτογάλος ρέφερι είχε«σφυρίξει» πέρσι το αντίστοιχο ντέρμπι της Λεωφόρου στις 27 Φεβρουαρίου για την 25η αγωνιστική, όταν οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει με 3-0.

Επίσης, στις 21/3/2021 ήταν στο Αστέρας-Παναθηναϊκός 2-2 για την πρώτη αγωνιστική των playoffs, όταν οι Αρκάδες είχαν ισοφαρίσει στο 97' με γκολ του γκολκίπερ Νίκου Παπαδόπουλου.

Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του Πέδρο Ριμπέιρο και Τιάγκο Κόστα, ενώ στο VAR θα είναι ο επίσης Πορτογάλος Φάμπιο Μέλο. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος και βοηθός στο VAR ο Πέτρος Πάτρας.

Ο Νόμπρε έχει διευθύνει στο παρελθόν δύο αγώνες ομίλων του Conference League και για τα προκριματικά έχει «σφυρίξει» σε τρία ματς του Champions League και ένα του Europa League.

Στο Βόλος-Ολυμπιακός διαιτητής θα είναι ο Τάσος Παπαπέτρου με τον Πέτρο Τσαγκαράκη στο VAR, στο Λαμία-ΠΑΟΚ ορίστηκε ο Στέφανος Κουμπαράκης με τον Άγγελο Ευαγγέλου στο VAR και στο Άρης-Αστέρας Τρίπολης θα είναι ο Θανάσης Τζήλος με τον Γιώργο Τζοβάρα στο VAR.

Στα υπόλοιπα ματς, στο Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα ο Βαγγέλης Μανούχος (VAR ο Βασίλης Φωτιάς), στο Ατρόμητος-Ιωνικός ο Γιάννης Παπαδόπουλος (VAR ο Σπύρος Ζαμπάλας) και στο Παναιτωλικός-ΟΦΗ ο Σταύρος Τσιμεντερίδης (VAR ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος).

Πηγή: sport-fm.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ