close search results icon

Οι MVP του τελικού της ΕΠΣ Πέλλας

Οι MVP του τελικού της ΕΠΣ Πέλλας

Διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου ο τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας ανάμεσα στον Άρη Νησίου και στον ΑΣ Γιαννιτσά με τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους για την νίκη. 

Σίγουρα όμως σε έναν τελικό υπάρχουν και οι MVP, αυτοί δηλαδή που έδωσαν την ώθηση στην ομάδα τους για την νίκη.  Από την αναμέτρηση ανάμεσα στον ΑΣ Γιαννιτσά και τον Άρη Νησίου σύμφωνα με το pellanews.gr MVP αναδεικνύονται οι Σάββας Σαμαράς και Ανδρέας Χαραβατιδης

received-1135196537259456-7Bpfu.jpeg

Αρχικά ο Σάββας Σαμαράς ήταν ο χρυσός σκόρερ της ομάδος των Γιαννιτσών και αυτός που χάρισε το κύπελλο στην ομάδα του. Ο νεαρός επιθετικός αποτελούσε τον μόνιμο πονοκέφαλο για την αντίπαλη άμυνα, καθώς με την επιθετική του δεινότητα κατάφερε και να πετύχει το γκολ αλλά και να κρατά ψηλά την ομάδα του. 

img-20220417-140057.jpg

Βέβαια εκτός από τον Σάββα Σαμαρά τον τίτλο του MVP σύμφωνα με τo pellanews.gr έχει και ο Ανδρέας Χαραβατιδης, ο οποίος μπορεί να χαρακτηριστεί και ως συλλέκτης κυπέλλων της ΕΠΣ Πέλλας. Ο αρχηγός του ΑΣ Γιαννιτσά με την εμπειρία του και την ποιότητα του κράτησε μακριά τους αντίπαλους επιθετικούς  ενώ καθοδήγησε την ομάδα του προς τη νίκη και την κατάκτηση του πολύτιμου τροπαίου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ