close search results icon

Όταν η Σοφία Παυλίδου πόζαρε τoπλεs σε παραλία και… χάζευε όλη την showbiz με τα κάλλη της

Όταν η Σοφία Παυλίδου πόζαρε τoπλεs σε παραλία και… χάζευε όλη την showbiz με τα κάλλη της

Η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου κάνει τα πάντα για να σου... κόψει την ανάσα

Η Σοφία Παυλίδου τα τελευταία χρόνια απασχολεί την επικαιρότητα για δύο λόγους. Ο ένας είναι η δικαστική διαμάχη που είχε με τον ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη, μια διαμάχη που τελείωσε πριν από λίγες ημέρες και φυσικά για τις εντυπωσιακές φωτογραφίες της που καθηλώνουν τους θαυμαστές της.

Μια όμως φωτογραφίες της ηθοποιού από τις καλοκαιρινές της διακοπές που έκανε η Σοφία Παυλίδου στη Μύκονο έχει προκαλέσει πραγματικό σάλο, αφού στην συγκεκριμένη εμφάνιση της, η 48χρονη ηθοποιός ποζάρει τoπλεs!

Η γνωστή ηθοποιός είχε βρεθεί στο νησί των Ανέμων, στη Μύκονο μαζί με τη Μαρία Μιχαλοπούλου, την πρώην συμπαίκτρια της στη «Φάρμα» με την οποία όπως φαίνεται ήρθαν πολύ κοντά.

Είναι γνωστό ότι η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου είναι ιδιαιτέρως ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα και μοιράζεται με τους followers εντυπωσιακά πλάνα από την καθημερινότητα της αλλά και τις προσωπικές της στιγμές που την δείχνουν χαλαρώνει και κάνει διακοπές.

Η ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με τους followers της στο Instagram μια τoπλεs της φωτογραφία, όπου θα την δείτε να ποζάρει πλάτη στην κάμερα του κινητού, φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της και χωρίς ρετούς.

pavlidou.png


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ