close search results icon

ΠΑΟΚ: Όποιος προλάβει για Λιθουανία - Τι περιλαμβάνει το τσάρτερ!

Η παρουσία και η στήριξη των φιλάθλων θα είναι όπως πάντα πολύ σημαντική.

Ο «Δικέφαλος» αντιμετωπίζει τη Ρίτας στην «Jeep Arena» της λιθουανική πόλης, την Τρίτη 17 Ιανουαρίου και ώρα 19:30 για τον τρίτο και τελευταίο αγώνα των play-in του Basketball Champions League και η ΚΑΕ προχωρά στην επιλογή του τσάρτερπροκειμένου, να διευκολύνει τη μετάβαση της ομάδας του Άρη Λυκογιάννη, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη στήριξη του κόσμου.

«Η ομάδα μας έκανε το καθήκον της, την επόμενη Κυριακή, έχουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα και σε λιγότερο από 48 ώρες έναν αγώνα πρόκρισης», αναφέρει σε μήνυμα-κάλεσμα προς τον κόσμο ο Θανάσης Χατζόπουλος και προσθέτει:

«Γι' αυτόν το λόγο αποφασίσαμε να ναυλώσουμε ένα τσάρτερ και θέλουμε να στηρίξετε και αυτή την προσπάθεια, για να πάει η ομάδα μας στη Λιθουανία με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και να διεκδικήσει την πρόκριση».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στη σχετική της ανακοίνωση η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο του τρίτου και καθοριστικού αγώνα με τη Rytas Vilnius, που θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη 17/1 στις 19:30 στο Βίλνιους, η μετακίνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί με πτήση τσάρτερ, στην οποία θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν και οι φίλαθλοι της ομάδας.

Η παρουσία και η στήριξη των φιλάθλων μας θα είναι όπως πάντα πολύ σημαντική, ωστόσο είναι αυστηρά περιορισμένος ο αριθμός των εισιτηρίων και των θέσεων που υπάρχουν.

Η τιμή συμμετοχής είναι 350€ και περιλαμβάνει…

Tο ταξίδι προς και από τη Λιθουανία με πτήση τσάρτερ (αναχώρηση το πρωί της Δευτέρας 16/1 και επιστροφή το βράδυ της Τρίτης 17/1 μετά το τέλος του αγώνα)

Mία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 3* ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό

Tα εισιτήρια του αγώνα

Tις μετακινήσεις: αεροδρόμιο-ξενοδοχείο-γήπεδο-αεροδρόμιο).

Ο αριθμός των εισιτηρίων είναι πολύ περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δηλώσεις συμμετοχής MONO στο SPLENDID TRAVEL: 2310244260».

πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ