close search results icon

ΠΑΟΚ: Προσεκτικά βήματα για Φάμπιο Μαρτίνς

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός παραμένει ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από την Αλ Γουάχντα.

Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη έναν ποδοσφαιριστή με ποιότητα στην τελική ενέργεια, είτε μιλάμε για γκολ, είτε για ασίστ. Αυτό είναι το συμπέρασμα στο οποίο έχουν καταλήξει ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Ζοσέ Μπότο και φυσικά το έχουν μεταφέρει και στις συζητήσεις με τον Ιβάν και τον Γιώργο Σαββίδη.

Όπως έχει γράψει η «Μ», τις τελευταίες εβδομάδες έχουν εστιάσει στο να σκανάρουν περιπτώσεις φορ και μεσοεπιθετικών που έχουν ικανότητα στο σκοράρισμα και την ποιοτική τελική πάσα και ανταποκρίνονται στα οικονομικά δεδομένα που θέτει η ΠΑΕ.

Με βάση τα παραπάνω, περίοπτη θέση στην λίστα έχει ο Φάμπιο Μαρτίνς, ο παίκτης που το καλοκαίρι είχε προσυμφωνήσει με τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ για συμβόλαιο 1+1 έναντι 1,1 εκατ.ευρώ ετησίως, αλλά τελικά δεν είχε δοθεί από τον ιδιοκτήτη της ομάδας το «πράσινο φως» για την απόκτησή του.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός παραμένει ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από την Αλ Γουάχντα, κάνει προπονήσεις με προσωπικό γυμναστή στην Πορτογαλία, αλλά δεν έχει βγει από το μεταγραφικό πλάνο του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της «Μ», Λουτσέσκου-Μπότο δείχνουν ακόμη πιο ζεστά το ενδιαφέρον τους στέλνοντας μηνύματα στον Ιβάν Σαββίδη ότι ο Μαρτίνς είναι ένας παίκτης που έχει όλο το πακέτο που ψάχνουν. Άλλωστε μιλάμε για έναν παίκτη με 68 γκολ και 25 ασίστ, σε 320 ματς.

Ο Μπότο έχει φροντίσει, φυσικά, να διατηρεί ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον Μαρτίνς και αυτό που έχει σημασία στην παρούσα φάση είναι να αποφύγει ο ΠΑΟΚ να εμπλακούν σοβαρά άλλοι σύλλογοι στην προσπάθεια απόκτησής του και να δώσει έτσι το δικαίωμα να δημιουργηθούν συνθήκες πλειστηριασμού.

Τα βήματα που γίνονται από την πλευρά του ΠΑΟΚ είναι προσεκτικά, με στόχο τα οικονομικά δεδομένα να έρθουν στα επίπεδα που έχει ορίσει ο Ιβάν Σαββίδης. Όσο πλησιάζουμε προς την μεταγραφική περίοδο, τόσο περισσότερο θα «τρέχει» η συγκεκριμένη υπόθεση.

Τέλος, πρέπει να σημειώσουμε την παράμετρο Κωνσταντέλια. Ο Μαρτίνς μπορεί να αγωνιστεί σε θέση δέκα, πίσω από τον φορ και αυτό είναι το πειστήριο ότι δεν θα αποτελέσει εμπόδιο για την εξέλιξη του Βολιώτη εξτρέμ.

Πηγή: metrosport.gr (Πετρωτός-Καστάνης)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ