close search results icon

ΠΑΟΚ: Πώς οδηγήθηκε στην επιλογή Αναστασιάδη

Σαφώς στην απόφαση Σαββίδη έπαιξε ρόλο και η σχέση που έχει αναπτύξει με τον παλαιό προπονητή και παλαίμαχο παίκτης του Δικεφάλου. 

Η επιστροφή του Άγγελου Αναστασιάδη αποτέλεσε μία προσωπική επιλογή του Ιβάν Σαββίδη, με τους δύο άνδρες να έχουν μία καλή σχέση που δεν διαταράχθηκε στην πορεία των ετών - Η υπόθεση «προπονητικό κέντρο».

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, προέκυψαν σημαντικές αλλαγές μέσα από την αναδιάρθρωση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μία από τις σημαντικότερες σημειώθηκε με την επιστροφή του Άγγελου Αναστασιάδη στον ΠΑΟΚ, έχοντας τον ρόλο του Β΄Αντιπροέδρου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Κάτι που σημαίνει πως δεν θα έχει σχέση με το ποδοσφαιρικό κομμάτι της ανδρικής ομάδας, όντας μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ αλλά αναμένεται να ασχοληθεί εκτενώς με το project που αφορά το νέο αθλητικό κέντρο στην Θέρμη. Ήδη ο Ιβάν Σαββίδης του έχει αναθέσει συνομιλίες με τον Δήμαρχο Θέρμης δεδομένης της επιθυμίας του Δικεφάλου να «μετακομίσει» εκεί, έχοντας ξεκινήσει τις προεργασίες.

Σαφώς στην απόφαση Σαββίδη έπαιξε ρόλο και η σχέση που έχει αναπτύξει με τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος είχε μόνιμα επαφή μαζί του, όντας προσωπικός συνομιλητής του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η σχέση Σαββίδη - Αναστασιάδη δεν διαταράχθηκε ποτέ, σημειώνουν όσοι τους γνωρίζουν καλά, ακόμη και στην θητεία του 69χρονου τεχνικού στον ΠΑΟΚ ως προπονητής.

πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ