close search results icon

ΠΑΟΚ: Στο γήπεδο με… Μουντιάλ

Για εκείνους που δεν βρέθηκαν στην καλή τους μέρα, το μενού είχε… κάμψεις.

Απογευματινό ραντεβού για τους παίκτες του ΠΑΟΚ στο γήπεδο - Αποφόρτιση για Καντουρί, ατομικό για Κούρτιτς και Λύρατζη, μπήκε σε φουλ πρόγραμμα ο Ντάντας.

Με… Μουντιάλ έφτασαν στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, κατεβαίνοντας από το πούλμαν με τα τάμπλετ στο χέρι. Φυσικά την τιμητική της είχε η Πορτογαλία λόγω της παροικίας που υπάρχει στον ΠΑΟΚ ενώ ο Κουαλιάτα δεν άφηνε από τα μάτια του την Ουρουγουάη.

Στο ξενοδοχείο για λόγους αποφόρτισης έμεινε ο Καντουρί ενώ από νωρίς ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του ο Λευτέρης Λύρατζης που συνεχίζει με ατομικό. Όπως και ο Κούρτιτς με τον Ματέο Σπαταφόρα σε αντίθεση με τον Τιάγκο Ντάντας που μπορεί χθες να ακολούθησε ατομικό ωστόσο σήμερα βρίσκεται σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

Στα της προπόνησης, οι μισοί δοκιμάστηκαν σε σέντρες από πλάγια και τελειώματα, υπήρχε τακτική αμυντική και τοποθέτηση ανάλογα με το που είναι η μπάλα υπό τις οδηγιες του Λουτσέσκου!

Φυσικά για εκείνους που δεν βρέθηκαν στην καλή τους μέρα, το μενού είχε… κάμψεις, με τον Ίνγκασον πάντως να έχει μεγάλα κέφια.

1-sbLaN.jpg
2-R5f1T.jpg



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ