close search results icon

Πάρντιου: «Δεν είναι εύκολο να ανατρέπεις το σκορ κόντρα στον πρωταθλητή – Η καλύτερη ατμόσφαιρα που έχω ζήσει μετά τη Νιούκαστλ»

Πάρντιου: «Δεν είναι εύκολο να ανατρέπεις το σκορ κόντρα στον πρωταθλητή – Η καλύτερη ατμόσφαιρα που έχω ζήσει μετά τη Νιούκαστλ»

Ενθουσιασμένος ο Άλαν Πάρντιου με τη νίκη και την ατμόσφαιρα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ιδανικό ήταν το ντεμπούτο του Άλαν Πάρντιου στον Άρη αφού οι «κίτρινοι» επικράτησαν με 2-1 του Ολυμπιακού. Ο Άγγλος προπονητής στάθηκε στις δηλώσεις του στη NOVA στη σημασία της νίκης, αλλά και στην εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί της ομάδας του.

Όσα είπε ο Πάρντιου:

«Είχαμε δυσκολίες, είχαμε απουσίες σε κάποιες θέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν οι αλλαγές, κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι και κερδίσαμε άξια».

Για το ότι η νίκη ήρθε με την ανατροπή: «Δεν είναι εύκολο να ανατρέπεις ένα σκορ, πόσο μάλλον κόντρα στον πρωταθλητή. Είχαμε πίστη, στην ανατροπή. Πιέσαμε δυνατά, ο Νταμπό έβγαλε τη πρώτη ασίστ και κάναμε αυτό που πρέπει».

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδα: «Έχω πολύ καιρό να ζήσω τέτοια εμπειρία. Εδώ ίσως μετά από 2-3 χρόνια, ήταν η ευκαιρία μου να κερδίσω το παιχνίδι ως πρώτος προπονητής. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την ατμόσφαιρα. Θα ήθελα να αγκαλιάσω έναν-έναν κάθε οπαδό. Η καλύτερη ατμόσφαιρα που έχω ζήσει μετά τη Νιούκαστλ».


Για το αν η ομάδα θα κινηθεί μεταγραφικά: «Έχουμε αρκετούς παίκτες που έλειπαν, κυρίως στο κέντρο όμως πήραμε μεγάλο αποτέλεσμα. Έχουμε εξαιρετική ποιότητα, είμαστε πλήρης θεωρώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ