close search results icon

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρώσος στρατιώτης ευνούχισε αιχμάλωτο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρώσος στρατιώτης ευνούχισε αιχμάλωτο

Νέες σοκαριστικές εικόνες που έχουν δει το “φως” της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες “μαρτυρούν” τη φρίκη του πολέμου στην Ουκρανία.

Βίντεο που αναρτήθηκε από φιλορωσικά προφίλ στο Telegram, δείχνει Ρώσο στρατιώτη να ευνουχίζει Ουκρανό αιχμάλωτο με χαρτοκόπτη. Ο Ρώσος στρατιώτης, που φορά χειρουργικά γάντια, κόβει στο πίσω μέρος του παντελονιού του αιχμαλώτου, που τον κρατούν καθηλωμένο αρκετοί Ρώσοι στρατιώτες και τον ευνουχίζει, δείχνοντας στην κάμερα τα γεννητικά όργανα που του αφαίρεσε.

Οι εικόνες έχουν προκαλέσει σάλο και ήδη στα social media έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα στοιχεία του. Πρόκειται για τον 39χρονο Vitaly Valerievich Aroshinov, ο οποίος υπήρξε μέλος μια ομάδας Τσετσένων, γνωστής ως «τάγμα Akhat».

Ο Ρώσος στρατιώτης είχε βιντεοσκοπηθεί παλαιότερα κοντά στο εργοστάσιο χημικών Azot στο Σιεβεροντονέτσκ της ανατολικής Ουκρανίας.

Ο σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου, Μιχαήλ Ποντόλιακ, επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα του βίντεο και εξέφρασε τη βούληση του Κιέβου να οδηγήσει τους δράστες στη δικαιοσύνη. «Ο κόσμος πρέπει να το συνειδητοποιήσει: Η Ρωσία είναι μια χώρα κανιβάλων που απολαμβάνουν τα βασανιστήρια και τις δολοφονίες. Ωστόσο η ομίχλη του πολέμου δεν θα βοηθήσει να αποφευχθεί η τιμωρία για τους δήμιους. Θα αναγνωρίσουμε και θα φτάσουμε στον καθένα από εσάς», έγραψε ο αξιωματούχος.

Η Oυκρανή βουλευτής, Ίνα Σοβσάν, τόνισε: «Η Ρωσία πρέπει να πληρώσει γι’ αυτό. Δώστε στην Ουκρανία τα όπλα που χρειαζόμαστε για να σταματήσουμε αυτόν τον εφιάλτη μια για πάντα. Ο κόσμος δεν μπορεί να προσποιείται ότι αυτά δεν συμβαίνουν». Η βουλευτής ανέβασε το επίμαχο βίντεο στο λογαριασμό της στο Twitter, με τη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης να «κατεβάζει» τη σχετική ανάρτηση, λόγω της βιαιότητας των πλάνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ