Μητσοτάκης από το Μουσείο της Πέλλας: "Η ελληνικότητα της Μακεδονίας δεν αμφισβητείται"
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

11 Ιανουαρίου 2018

Το Μουσείο της Πέλλας ήταν ο πρώτος σταθμός του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, στην επίσκεψη που πραγματοποιεί σήμερα στην Πέλλα. "Η ελληνικότητα της Μακεδονίας δεν αμοφισβητείται και αυτά τα ευρήματα είναι μία μεγάλη απόδειξη γι' αυτό", τόνισε ο γαλάζιος αρχηγός, συνοδευόμενος και ξεναγούμενος εξ αρχής απο τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και μπροστά από την προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Μουσείο. Συνοδευόμενος απο τον Γραμματέα του Κόμματος κ. Αυγενάκη ο κ. Μητσοτάκης ξεναγήθηκε κατόπιν απο την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πέλλας Ελ. Τσιγαρίδα.

Τον κ. Μητσοτάκη, που μετέβη αμέσως μετά στη Λαϊκή Αγορά των Γιαννιτσών, ενώ χαιρέτησε πολύ κόσμο και στο κατάστημα "Σερραϊκόν", έναντι του Δημαρχείου, συνόδευαν επίσης ο Βουλευτής Γ. Καρασμάνης, οι πολιτευτές Δάνης Τζαμτζής και Διονύσης Σταμενίτης, καθώς και κομματικά στελέχη της Νομαρχιακής Πέλλας και της Δ.Ο. Γιαννιτσών, όπως οι Ν. Θωμαϊδης και Λ. Αμιτζόγλου, καθώς και Τομεάρχες της Ν.Δ. στην Κεντρική Μακεδονία. Βέβαια, έντονη παρουσία είχαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Μ. Ζωγράφου, Μ. Καράμπελα και Π. Ζέρζης, ενώ παρών ήταν και ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας Αστ. Αντωνίου. Οι κ.κ. Πλιόγκας, Ρεμπετσιώτης κ.α. βρέθηκαν χθες και στην Κατερίνη, όπως και ο Πρόεδρος της Νο.Δ.Ε. Πέλλας Αθ. Γίδαρης. Απο κοντά και ο Τομεάρχης Αγροτικού της Νό.Δ.Ε. Χάρης Κοσμίδης.

Η συνέχεια περιλαμβάνει Έδεσσα, Αριδαία, Σκύδρα, Κρύα Βρύση και καταλυτικό σημείο το ξενοδοχείο "Πέλλα" στα Γιαννιτσά, για συνάντηση με κομματικά στελέχη κυρίως. 

Π.Ν.Παπαδόπουλος

ΠελλαNews

Αργυρουπόλεως 6,
58500, Σκύδρα
Τηλέφωνο: +3023810.81811
Fax: +3023810.81812
Mail: info@pellanews.gr
Mail: pellanews@otenet.gr