«Διονύσης Σταμενίτης: Η ήρεμη δύναμη της Πέλλας» | PellaNews

«Διονύσης Σταμενίτης: Η ήρεμη δύναμη της Πέλλας»

Με σχεδόν 14.000 και  πλεόν –έως τώρα- ψήφους  ο Διονύσης Σταμενίτης κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής και να εκπροσωπήσει την Πέλλα στη νέα βουλή. 
Στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, πατέρας δύο παιδιών ο Διονύσης  Σταμενίτης αποτελεί την ήρεμη δύναμη της  Πέλλας.  Απλός και ταπεινός ο Διονύσης Σταμενίτης «όργωσε» το Νομό Πέλλας  -όχι μόνο κατά την προεκλογική περίοδο- συζητώντας με τους κατοίκους όλων των περιοχών και ακούγοντας τα προβλήματα τους. 
Από τις συζητήσεις του με τους πολίτες της Πέλλας και τον αφουγκρασμό των προβλημάτων τους ο Διονύσης Σταμενίτης κατάφερε και συνέταξε ένα ολοκληρομένο και τεκμηριωμένο σχέδιο αντιμετώπισης των προβλημάτων.  Μάλιστα αμέσως μετά την εκλογή του δήλωσε έτοιμος για σκληρή δουλεία, καθώς η Πέλλα δεν μπορεί να περιμένει    

 

Ιδιαίτερα αγαπητός από τον κόσμο ο Διονύσης Σταμενίτης ήταν ο μοναδικός υποψήφιος που δεν δύστασε να διοργανώσει δημόσια ανοιχτή ομιλία, στην οποία και παρουσίασε το πρόγραμμα του για όλη την Πέλλα δίνοντας έμφαση στον τουρισμό αλλά και στην αγροτική ανάπτυξη.

Βέβαια σε όλη αυτή την προσπάθεια δεν είναι μόνος, ο Διονύσης Σταμενίτης έχει πάντα στο πλευρό του την σύζυγο του Γεωργία. Η κα Σταμενίτη είναι μια γυναίκα μάχημη στη πολιτική σκηνή και αποτελεί την αστείρευτη δύναμη του βουλευτή Πέλλας. Μάλιστα και η ίδια είναι αγαπητή στην Πέλλα αλλά και στην κεντρική πολιτική σκηνή αφού αποτελεί ένα από τα πιο έμπειστα πρόσωπα του Αντώνη Σαμαρά.