Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Πέλλας: Έθεσε ζητήματα της Αγροτικής Οικονομίας | PellaNews

Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Πέλλας: Έθεσε ζητήματα της Αγροτικής Οικονομίας

Δραστήριος εμφανίζεται ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας που θέτει προβλήματα της περιοχής. Ο Μάκης Χατζηλιαδης είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, όπου του έθεσε μια σειρά από ζητήματα της Αγροτικής Οικονομίας. 

Συγκεκριμένα ο Μάκης Χατζηλιαδης δήλωσε:

« Ως πρόεδρος της Νομαρχιακής ΟΝΝΕΔ   Πέλλας έθιξα τα ζητήματα της αγροτικής οικονομίας. »

Με τηλεδιάσκεψη για πρώτη φορά στην ιστορία της Οργάνωσης, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση προέδρων νομαρχιακών επιτροπών και περιφερειαρχών Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της ΟΝΝΕΔ μετά από πρόσκληση του προέδρου της Παύλου Μαρινάκη, κατόπιν της απόφασής του για αναστολή λειτουργίας των γραφείων της Οργάνωσης ενόψει των μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του ιού Covid 19.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης αφορούσαν τις δράσεις της οργάνωσης κατά το χρονικό διάστημα που θα διαρκέσουν τα προληπτικά μέτρα περιορισμένης μετακίνησης, η απαγόρευση συγκεντρώσεων και τα υπόλοιπα μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κυβέρνηση και τους αρμόδιους φορείς.

Ως πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέλλας Χατζηλιάδης Ευδόκιμος έθιξα τα ζητήματα της αγροτικής οικονομίας και κατέθεσα προτάσεις για την επανεκκίνηση της μετά την πανδημία. 

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης τόνισε πόσο σημαντικό είναι να τηρήσουμε όλοι στο ακέραιο τα μέτρα που έχει εξαγγείλει η πολιτεία και οι αρμόδιοι φορείς ώστε να βγούμε ενωμένοι, δυνατοί και όλοι μαζί από αυτή τη δοκιμασία που περνά η πατρίδα μας.