Τι αντίκρισε ο νέος Πρωθυπουργός στο Μαξίμου! | PellaNews

Τι αντίκρισε ο νέος Πρωθυπουργός στο Μαξίμου!

Σύμφωνα με δημοσίευματα ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε αντιμέτωπος με κλειδωμένες πόρτες και «τσιγαρίλα»  μόλις παρέλαβε τα κλειδιά του Μαξίμου από τον απερχόμενο πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα Καθημερινή.

Οι πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι για τις κλειδωμένες πόρτες χρειάστηκε να κληθεί ειδικός κλειδοκράτορας για να ανοίξουν τα γραφεία.

Ο νέος πρωθυπουργός ήταν αναγκασμένος να αντιμετωπίσει ένα Μέγαρο Μαξίμου «ποτισμένο» στη μυρωδιά του τσιγάρου. «Μπίχλα από τσιγάρο» ήταν η έκφραση του ανθρώπου που προέβη στη συγκεκριμένη αποκάλυψη στην Καθημερινή.

Σημειώνεται ότι πέραν του ότι το κάπνισμα απαγορεύεται σε κλειστούς χώρους, όπως το Μαξίμου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι φανατικός αντικαπνιστής και πολλές φορές έχει εκφράσει δημόσια την πρόθεσή του να εφαρμοστεί παντού και αυστηρά ο αντικαπνιστικός νόμος.

Πάντως, όταν όλα θα είναι έτοιμα, η έδρα της νέας κυβέρνησης θα «μετακομίσει» από το Μαξίμου στο κτήριο όπου παλιότερα στεγαζόταν το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στη Βασιλίσσης Σοφίας. Το Μαξίμου θα γίνει κάτι σαν μουσειακό κτήριο και εκεί θα γίνονται μόνο οι συναντήσεις του πρωθυπουργού με ξένους ηγέτες.