Το "νέο σπίτι" της ΝΟΔΕ Πέλλας | PellaNews

Το "νέο σπίτι" της ΝΟΔΕ Πέλλας

Μετά από προσπάθειες του προέδρου της ΝΟΔΕ Πέλλας αλλά και των υπόλοιπων μελών ανοίγουν αύριο τα γραφεία της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Πέλλας στην Έδεσσα. 

Ένα προσωπικό στοίχημα του Θεοδόση Ουραηλίδη αλλά και των υπόλοιπων μελών της ΝΟΔΕ Πέλλας φαίνεται πως υλοποιείται καθώς μετά από 3 χρόνια η Νομαρχιακή της Νέας Δημοκρατίας αποκτά τα δικά της γραφεία απέναντι από την Νομαρχία στην Έδεσσα. Μάλιστα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες αύριο θα γίνει και η πρώτη συνεδριάση της Νομαρχιακής στα νέα της γραφεία, στην οποία ασφαλώς και θα προεδρεύσει ο κος Ουραηλίδης. 

Η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς η Νομαρχιακή Οργάνωση αποκτά τη δική της στέγη, όπου τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας θα μπορούν να έχουν άμεση επικοινωνία με το κυβενρών κόμμα.

Άλλωστε επί προεδρίας του Θεοδόση Ουραηλίδη η ΝΟΔΕ Πέλλας έχει αποκτήσει ιδιαίτερη δυναμική, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως και τις συχνές επισκέψεις του πρωθυπουργού στην Πέλλα κατά την προεκλογική περίοδο. Μάλιστα και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, αποδέχτηκε την πρόσκληση της ΝΟΔΕ Πέλλας και θα επισκεφτεί το Νομό μας στην κοπή της πρωτοχρονιατίκης πίτας της Νομαρχιακής Οργάνωνσης.