close search results icon

Πώς έγινε το τροχαίο με το λεωφορείο 550 και το ΙΧ

Πώς έγινε το τροχαίο με το λεωφορείο 550 και το ΙΧ

Τροχαίο με 12 τραυματίες, όλοι επιβάτες αστικού λεωφορείου, του 550 συγκεκριμένα, σημειώθηκε το πρωί στις 8:15 στη Βασιλίσσης Σοφίας στο ρεύμα ανόδου.

Συγκεκριμένα το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη συμβολή των οδών βασίλισσης Σοφίας και Σούτσου.

Το ΙΧ ερχοταν από τη Σούτσου και καθώς έστριψε στην Βασιλίσσης Σοφίας μπήκε κατευθείαν στη λεωφορειολωρίδα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο οδηγός του 550 να μην προλάβει να φρενάρει και να συγκρουστεί με το αυτοκίνητο.

Τραυματίστηκαν 12 άτομα -όλοι επιβάτες του λεωφορείου-, κατά πληροφορίες ελαφρά.

Στο «Γεννηματάς» προληπτικά οι τραυματίες

Για το τροχαίο εξέδωσε ανακοίνωση και η ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες) Α.Ε..

Όπως αναφέρει, σχετικά «με το τροχαίο ατύχημα, στο οποίο εμπλέκεται λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο της γραμμής 550 (Παλαιό Φάληρο Κηφισιά) και το οποίο προσέκρουσε σε Ι.Χ. που εισήλθε στην ανοδική λεωφορειολωρίδα, επί της Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος της Αμερικανικής πρεσβείας, ενημερώνει ότι 12 άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς».

Η Διοίκηση της Ο.ΣΥ. Α.Ε., επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με το Νοσοκομείο και επισκέπτεται αυτή την ώρα τους επιβάτες που βρίσκονται εκεί για προληπτικές εξετάσεις, ενώ διερευνώνται τα αίτια του ατυχήματος»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ