close search results icon

Πούτιν: Γιατί δεν πάει στη σύνοδο των G20 – Φοβάται «απόπειρα δολοφονίας»

Πούτιν: Γιατί δεν πάει στη σύνοδο των G20 – Φοβάται «απόπειρα δολοφονίας»

Ο Πούτιν φοβάται «απόπειρα δολοφονίας» και ότι θα αντιμετωπίσει «ταπεινωτικές καταστάσεις» λόγω Χερσώνας, εκτιμά πρώην στενός σύμβουλός του.

Ανήσυχος για τον ενδεχόμενο απόπειρας δολοφονίας, εις βάρος του, είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με πρώην στενό του συνεργάτη, ο οποίος σχολίασε την απόφαση του ρώσου προέδρου να μην ταξιδέψει στο Μπαλί για τη Σύνοδο Κορυφής της G20.

Συγκεκριμένα, ο πολιτικός αναλυτής και πρώην στενός σύμβουλος, του Πούτιν, ο Σεργκέι Μαρκόφ, εκτίμησε πως «οι λόγοι για τους οποίους ο Πούτιν δεν πηγαίνει στη Σύνοδο των G20 είναι σοβαροί. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα απόπειρας δολοφονίας του Πούτιν από τις ειδικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, της Βρετανίας και της Ουκρανίας»

Παράλληλα, σύμφωνα με δημοσίευμα του foxnews, που επικαλείται την Independent, εκτίμησε ότι ένας άλλος σημαντικός λόγος για την απουσία του Πούτιν από τη Σύνοδο Κορυφής είναι η πιθανότητα να βρεθεί μπροστά σε «ταπεινωτικές καταστάσεις», μετά την εντολή υποχώρησης από τη Χερσώνα.

«Ταπεινωτικές καταστάσεις»
«Για παράδειγμα, κάποιος ΑμεΑ ακτιβιστής ρίχνει τον Πούτιν κάτω, σαν να ήταν τυχαίο, και όλα τα μέσα ενημέρωσης δημοσιεύουν μια φωτογραφία με τη λεζάντα «Ο πρόεδρος της Ρωσίας πεσμένος στα τέσσερα»» είπε και πρόσθεσε: «Είμαι βέβαιος ότι αυτού του είδους οι καταστάσεις σχεδιάζονται από κάποιους εντελώς τρελούς Δυτικούς».

Ο Μαρκόφ δήλωσε επίσης ότι η πρόσφατη απόσυρση των ρωσικών στρατευμάτων από τη Χερσώνα είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο ο Πούτιν φοβάται.

«Μετά την ήττα στη Χερσώνα το status της Ρωσίας ως μεγάλης δύναμης είναι αμφισβητήσιμο. Θα ασκήσουν πίεση και θα απαιτήσουν ήπια συνθηκολόγηση», είπε.

ΠΗΓΉ: IN.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ