close search results icon

Ρένφρο: «Με τον κόσμο στο πλευρό μας μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο»

Εξηγεί γιατί θεωρεί τόσο σημαντική την παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Προμηθέα.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην έδρα του, για την 6η αγωνιστική τον Προμηθέα (20/11, 15.45) και ο Νέιτ Ρένφρο στέκεται στη σημασία της παρουσίας του κόσμου στο PAOK Sports Arena.

Ο 26χρονος φόργουορντ του Δικεφάλου καθώς πλησιάζει το πρώτο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ mateco με την επανέναρξη της Basket League ανυπομονεί να παίξει ξανά σε ένα γεμάτο γήπεδο. Όπως λέει άλλωστε η στήριξη του κόσμου δίνει ενέργεια στην ομάδα και τη θρέφει.

«Θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής. Έχουμε κάποιους παίκτες που επιστρέφουν μετά από προβλήματα που είχαν με τραυματισμό. Ο Riley για παράδειγμα δεν έπαιξε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, έχασε αρκετές προπονήσεις, αλλά πιστεύω ότι θα είναι μαζί μας και θα είναι σημαντικό που θα επιστρέψει. Είναι σημαντική η απουσία του Darko, αλλά υπάρχουν παιδιά που μπορούν και θα κάνουν ένα βήμα μπροστά για να καλύψουν το κενό που αφήνει. Νομίζω όμως ότι με τον κόσμο στο πλευρό μας και παίζοντας στο γήπεδό μας, μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο. Είμαι χαρούμενος που θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε ξανά στο γήπεδο μας και σε μία όμορφη ατμόσφαιρα», όπως δηλώνει.

Παράλληλα εξηγεί γιατί θεωρεί τόσο σημαντική την παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Προμηθέα.

«Ο κόσμος μας δίνει ενέργεια και μία επιπρόσθετη ώθηση σε όλα τα παιχνίδια. Αυτό περιμένω ότι θα γίνει και την Κυριακή και τους καλώ να έρθουν και να μας βοηθήσουν. Είμαστε μία νέα ομάδα, με πολλά νέα παιδιά και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ βοηθά πολύ. Η ενέργεια που μας δίνουν μας θρέφει, μας βοηθά και μας δίνει αυτό που χρειαζόμαστε στη διάρκεια ενός αγώνα. Εκτιμώ το γεγονός ότι είναι δίπλα μας και θα είναι πραγματικά πολύ ωραίο να βλέπουμε περισσότερο κόσμο σε κάθε παιχνίδι».

Τέλος ο Νέιτ Ρένφρο τονίζει ότι η διακοπή, βοήθησε και για λόγους ξεκούρασης των παικτών.

«Η διακοπή ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόμουν. Ξοδεύω πολλή ενέργεια, παίζω αρκετά λεπτά, ήμουν κουρασμένος και η διακοπή με βοήθησε να ξεκουραστώ πνευματικά και σωματικά. Νομίζω ότι βοήθησε όλη την ομάδα, γιατί ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα, με πολλά και συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια».

πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ