close search results icon

Σάββας Ατματζίδης: "Επιτέλους, αφήστε μας να κάνουμε το χόμπι μας και δώστε όραμα"

Αιχμηρός ο Πρόεδρος του Εθνικού Γιαννιτσών και με το δίκιο του...

Μια προσωπική του άποψη για τη Γενική Γραμματεία αθλητισμού, σημειώνει με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Πρόεδρος του Εθνικού Γιαννιτσών Σάββας Ατματζίδης.

"Εκφράζω καθαρά την προσωπική μου άποψη (όχι πολιτική) για όλα τα εμπόδια που μας βάζει η πολιτεία, και έχει ένα όνομα ΓΓΑ", διευκρινίζει εξ αρχής ο έμπειρος παράγοντας στον χώρο του ποδοσφαίρου. 

Σημειώνει πως "διανύοντας ενεργά λοιπόν τον πέμπτο χρόνο στον ερασιτεχνικό αθλητισμό εχω ζήσει και ωραίες στιγμές και άβολες. Ένα πράγμα όμως δεν αλλάζετε με τίποτα. Η ικανοποίηση να βλέπεις νέους αθλητές να κάνουν το χόμπι τους και σιγά σιγά να ανέρχονται σε μεγαλύτερες εθνικές κατηγορίες, παράλληλα όμως να μην ξεχνούν ποτέ ότι ξεκίνησαν όλα από τον ερασιτεχνικό αθλητισμό". 

Έτσι τονίζει με έμφαση "αφήστε μας να κάνουμε το χόμπι μας!, ενώ υστερόγραφα επισημαίνει "δώστε όραμα στους ερασιτέχνες είτε είναι παράγοντες είτε αθλητές, αυτοί είναι το μέλλον".

Ποιος θα το καταλάβει Πρόεδρε, όταν ο ίδιος ο Υπουργός Αθλητισμού αργεί τραγικά να δώσει τα χρήματα που δικαιούνται οι ομάδες σε κάθε κατηγορία αλλά όπως βλέπουμε και σε κάθε άθλημα ακόμη;

Ποιος αλήθεια...;

                                                                                                                                                                Παύλος Νεκτάριος Παπαδόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ