close search results icon

Σεπόλια: Τι αποκαλύπτει άνδρας που συναντήθηκε με την 12χρονη και δεν έχει παρουσιαστεί στις Αρχές

"Σοκαρίστηκα γιατί ήταν μικρό κοριτσάκι". 

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης στα Σεπόλια.

Άνδρας που φέρεται να συναντήθηκε με την 12χρονη, ωστόσο, όπως ισχυρίζεται δεν προέβη σε σεξουαλική πράξη, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!».

«Στα μέσα Ιουλίου ήρθα σε επαφή με το κορίτσι μέσω της πλατφόρμας blindchat. Μου συστήθηκε ως 18χρονη. Μου πρότεινε να συνεχίσουμε την συζήτησή μας στο viber κι της έδωσα το νούμερό μου. Εκεί ξεκινήσαμε συζήτηση, μου έστειλε μία φωτογραφία της όπου δεν φαινόταν καλά, ήταν φωτογραφία σκοτεινή και θολή, αλλά ήταν με ρούχα και ήταν τραβηγμένη σε ένα μπαλκόνι ή κάτι τέτοιο.

Άρχιζε να μου ζητάει επίμονα να συναντηθούμε για να γνωριστούμε και να έχουμε ερωτική επαφή. Εγώ δέχθηκα και μου έδωσε ραντεβού το ίδιο βράδυ στις 10 η ώρα στον σταθμό του μετρό των Σεπολίων. Το ίδιο βράδυ πήγα στο ραντεβού με το αυτοκίνητό μου. Της είχα δώσει την περιγραφή του αυτοκινήτου», είπε αρχικά ο άνδρας.

«Μόλις έφτασα στο σημείο, άνοιξε την πίσω πόρτα του αυτοκινήτου και μπήκε μέσα. Μου ζήτησε να προχωρήσω πιο κάτω για να μην μας βλέπει ο κόσμος που ήταν στο σημείο. Εγώ προχώρησα πιο κάτω και σταμάτησα στην άκρη του δρόμου, οπότε αυτή βγήκε από το πίσω κάθισμα και ήρθε και έκατσε μπροστά στη θέση του συνοδηγού», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

«Σοκαρίστηκα γιατί ήταν ένα μικρό κοριτσάκι»

Για το εάν συνευρέθηκε με την 12χρονη αποκάλυψε πως, «όταν έκατσε μπροστά και την είδα, σοκαρίστηκα γιατί ήταν ένα μικρό κοριτσάκι. Της ζήτησα να μου πει την αληθινή της ηλικία και άρχισε να μου λέει ότι είναι 17 ετών, από φτωχή οικογένεια, και ότι είχε δώσει πανελλήνιες εξετάσεις για να μπορέσει να μπει στην αστυνομία. Από τον τρόπο που περιέγραψε τις πανελλήνιες εξετάσεις κατάλαβα ότι μου λέει ψέματα. Της είπα ότι δεν ήθελα να κάνουμε ερωτική πράξη και αυτή άρχισε να μου μιλάει με τρόπο που μιλάει μία έμπειρη, μεγαλύτερη γυναίκα», και συνέχισε:

«Άπλωσε το χέρι της και μου έπιασε το γεννητικό όργανο και άρχιζε να με παρακαλάει να μην φύγω και να μου λέει τι θα κάνει για μένα εάν φύγω. Θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά ότι μιλούσε σαν γυναίκα πολύ μεγαλύτερης ηλικίας».

Κλείνοντας, υποστήριξε ότι «εγώ της είπα ότι ήθελα να φύγω, και τότε μου ζήτησε χρήματα και άρχισε να λέει πάλι ότι η οικογένειά της είναι πολύ φτωχή και ζουν πολύ δύσκολα. Τότε έβγαλα και της έδωσα ένα ποσό, ή 20 ή 50 ευρώ, δεν θυμάμαι με σιγουριά, και έτσι άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και έφυγε. Μόλις γύρισα σπίτι, την διέγραψα από τις επαφές μου και την μπλόκαρα και δεν είχα ποτέ ξανά καμία επαφή. Προτίθεμαι να πάω στις Αρχές και να εξιστορήσω τα όσα συνέβησαν».

πηγή: tanea.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ