Απίστευτη αποκάλυψη για το θάνατο του Ίβκοβιτς – “Μολύνθηκε από τα περιστέρια” | PellaNews

Απίστευτη αποκάλυψη για το θάνατο του Ίβκοβιτς – “Μολύνθηκε από τα περιστέρια”

Μια απίστευτη αποκάλυψη για τον θάνατο του Ντούσαν Ίβκοβιτς έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, πασίγνωστο Σέρβο προπονητή.

Η δήλωση του Βουγιόσεβιτς για τον θάνατο του θρυλικού «Ντούντα» στο σερβικό κανάλι «Prvu» αφορά τα προβλήματα υγείας που είχε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού:

«Ξέρω ότι ο Ντούντα είχε κάποια προβλήματα υγείας. Ο Ντούντα μολύνθηκε από τα περιστέρια. Ήταν το τεράστιο πάθος του. Είχε μαζέψει υγρό στον πνεύμονα του από αυτό. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει»

Και συνέχισε αναφερόμενος στην ζωή και τον τρόπο με τον οποίο ο Ντούσαν Ίβκοβιτς πορευόταν τόσο στην ζωή του όσο και στο μπάσκετ:

“Είναι τρομερό πάθος. Είναι τρέλα”

«Όλα όσα έκανε τα έκανε με τον δικό  του τρόπο. Η αφοσίωση στα περιστέρια, στην εθνική Σερβίας, στην οργάνωση πριν από τα παιχνίδια. Γινόμαστε λιγότερο δυνατοί όταν μένουμε χωρίς τέτοιους σπουδαίους ανθρώπους»

Ο Ντούντα, που έφυγε σήμερα από τη ζωή σκορπώντας θλίψη στην μπασκετική κοινότητα, είχε μιλήσει στο παρελθόν για το πάθος του με τα περιστέρια: «Είναι τρομερό πάθος. Είναι τρέλα. Δουλεύω με επιλογές ειδών. Τα ζευγαρώνω. Σήμερα, στον κόσμο που ζούμε, στο στρες, εμένα με λυτρώνει να ασχοληθώ τον ελάχιστο χρόνο που έχω ελεύθερο με τα περιστέρια μου»

Όπως αναφέρουν σερβικά μέσα ο Ντούσαν Ίβκοβιτς του ευρωπαϊκού μπάσκετ τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στην εντατική νοσοκομείου του Βελιγραδίου.

Τα τελευταία χρόνια ο “Ντούντα” αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε παρουσιάσει μία ασθένεια και στους πνεύμονες.

 

πηγή: debater.gr