"Βράζει" η Θεσσαλονίκη για την αδικία εις βάρος του Άρη | PellaNews

"Βράζει" η Θεσσαλονίκη για την αδικία εις βάρος του Άρη

Πορεία αναμένεται να πραγματοποιήσουν αύριο οι οπαδοί του Άρη στη Θεσσαλονίκη στις 22:00, αμέσως μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, με αφορμή την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για -6 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

«Φέρτε τα παιδιά σας μέσα στο γήπεδο να φωνάξουν για τον ΑΡΗ, περπατήστε με τα παιδιά σας έξω από το γήπεδο για να μάθουν ορισμένοι να σέβονται τον ΑΡΗ. Είναι η πρώτη κίνηση, θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα γίνουν αυτά που πρέπει για να είναι και η τελευταία.

Ραντεβού έξω από το γήπεδο με το που τελειώσει το παιχνίδι», αναφέρουν στην ανακοίνωσή του οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη.

Η ανακοίνωση του Super 3:

«Μετά το παιχνίδι της Παρασκευής θα ακολουθήσει πορεία στην πόλη. Όποιος αισθάνεται, όποιος νιώθει, όποιος αντιλαμβάνεται  τον εαυτό του μέσα στο Σωματείο να είναι εκεί…

Στην πορεία έχουν υποχρέωση να είναι όλα τα άτομα που ανήκουν στο συγκεκριμένο πολιτικό χώρο που κυβερνάει σήμερα, για να δείξουν σε όλο τον κόσμο ότι ο ΑΡΗΣ δεν είναι απλά το μέσο για να αποκτήσουν δημοφιλία και να κάνουν δημόσιες σχέσεις, αλλά είναι μία ιδέα που αγαπάνε και υπερασπίζονται τα συμφέροντα της αδιαπραγμάτευτα.

Δίνουμε το ραντεβού μας με όλο αυτό το σύστημα την Παρασκευή μετά το ματς. Και από εδώ και πέρα τα ραντεβού μας θα είναι και εντός και εκτός γηπέδου για να μάθουν να σέβονται το Σύλλογο. ΟΧΙ ΕΜΑΣ, ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ!!!

Φέρτε τα παιδιά σας μέσα στο γήπεδο να φωνάξουν για τον ΑΡΗ, περπατήστε με τα παιδιά σας έξω από το γήπεδο για να μάθουν ορισμένοι να σέβονται τον ΑΡΗ. Είναι η πρώτη κίνηση, θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα γίνουν αυτά που πρέπει για να είναι και η τελευταία.

Ραντεβού έξω από το γήπεδο με το που τελειώσει το παιχνίδι.

Super 3 22:00. 3/11».