Γερμανική εποχή στον Άρη | PellaNews

Γερμανική εποχή στον Άρη

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Άγγελος Χαριστέας, επιβεβαίωσε τη συμφωνία ανάμεσα στην ΠΑΕ και τον Γερμανό τεχνικό Μίχαελ Ένινγκ έως το καλοκαίρι, αρχικά, στη διάρκεια της απολογιστικής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

«Ήταν ο πρώτος που πήρα τηλέφωνο την Κυριακή το μεσημέρι, μετά τον Βόλο. Έχω δουλέψει μαζί του. Τον γνωρίζω αρκετό καιρό και πώς δουλεύει. Μου αρέσει. Ήθελα πρώτα να μάθω τα παιδιά της ομάδας, αγωνιστικά και ως προσωπικότητες, ώστε να δω αν ο Μίχαελ ήταν ο κατάλληλος», διευκρίνισε ο σκόρερ του τελικού στο Euro 2004.

«Δεν είναι ένα όνομα που "αστράφτει", αλλά είναι ένας προπονητής που έχει την γερμανική πειθαρχία και κουλτούρα, έχει δουλέψει σε πολλές ομάδες στην Μπουντεσλίγκα. Έχει οργανώσει τις εθνικές ομάδες της Γερμανίας. Έδωσε διπλώματα σε προπονητές, όπως ο Τόμας Τούχελ που είναι τώρα στην Παρί Σεν Ζερμέν», πρόσθεσε.

 «Είναι ένας προπονητής που έχει δουλέψει στο μεγαλύτερο επίπεδο, για μένα έχει όλα τα φόντα να δουλέψει στην Ελλάδα. Πιστεύω στους Έλληνες προπονητές, αλλά έχουμε πολλούς ξένους παίκτες. Έχουν μάθει με έναν διαφορετικό τρόπο. Ο Μίχαελ γνωρίζει και τέσσερις γλώσσες, μία εξ αυτών τα ισπανικά. Ήταν και αυτός ένας λόγος που επιλέχθηκε», κατέληξε ο κ. Χαριστέας.