Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκαν ο γιατρός και ο γενικός αρχηγός της ομάδας | PellaNews

Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκαν ο γιατρός και ο γενικός αρχηγός της ομάδας

Ο επικεφαλής του ιατρικού τμήματος του ΠΑΟΚ, Ευθύμης Παπασούλης, και ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Σαραϊδάρης, παραιτήθηκαν μετά την γκάφα με τα αθεώρητα δελτία υγείας 12 ποδοσφαιριστών του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ο Ιβάν Σαββίδης, ενημερωθείς για το συμβάν, έδωσε εντολή για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης και τον καταλογισμό ευθυνών.

O γιατρός Ε. Παπασούλης, είχε αντικαταστήσει στο ιατρικό τμήμα ως επικεφαλής τον προκάτοχό του, Μανώλη Παπακώστα, ο οποίος μετά την έναρξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου αποδέχτηκε πρόταση από Ιατρικό Ομιλο στη Μέση Ανατολή και παραιτήθηκε από τον ΠΑΟΚ.

Και μπορεί ο ΠΑΟΚ να πήρε την ισοπαλία με την ΑΕΚ και το προβάδισμα για τη δεύτερη θέση στη Super League, ωστόσο μπορεί να βρεθεί έκθετος, καθώς οι «κίτρινοι» έχουν δικαίωμα ένστασης!

Πριν από την έναρξη του αγώνα, που έληξε ισόπαλος 0-0, ο τέταρτος διαιτητής της συνάντησης φώναξε τους εκπροσώπους των δύο ομάδων και τους ενημέρωσε ότι υπάρχει πρόβλημα με τα δελτία του ΠΑΟΚ, διότι ήταν ληγμένα τα δελτία υγείας!

Δεν είχαν ανανεωθεί όπως προβλέπεται από τον ΚΑΠ, κάτι που θέτει θέμα αντικανονικής συμμετοχής των ποδοσφαιριστών. Το πρόβλημα αφορούσε 12 παίκτες του ΠΑΟΚ, ενώ το ίδιο πρόβλημα είχαν και στις προηγούμενες δύο αγωνιστικές με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό! Οι δύο ομάδες ενημερώθηκαν, ο τέταρτος τους είπε ότι θα το αναφέρει στο φύλλο αγώνα και ξεκίνησε το ματς κανονικά. Η ΑΕΚ, αν σκοπεύει να κάνει ένσταση, θα πρέπει να την υποβάλει εντός 48 ωρών.

Αν, τελικά, η «Ένωση» καταθέσει ένσταση, θεωρείται δεδομένο ότι θα κερδίσει τον αγώνα στα χαρτιά και έτσι ουσιαστικά θα κλειδώσει τη 2η θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Πηγή: iefimerida.gr