Επέστρεψε ο Σουλιώτης, παρών και ο Μαγγιζης | PellaNews

Επέστρεψε ο Σουλιώτης, παρών και ο Μαγγιζης

Στην διάθεση του Γιώργου Τυριακίδη τίθεται πλέον ο Δημήτρης Σουλιώτης, ο έμπειρος υψηλόσωμος αμυντικός επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδος με όρεξη και διάθεση μετά τον τραυματισμό του, παράλληλα στην διάθεση του έμπειρου Σκύδραιου τεχνικού είναι και ο Βασίλης Μαγγιζης που ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Αντίθετα απών για μεγάλο διάστημα θα είναι ο Ραφαήλ Πέττας που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Αλμωπός

Ξεκίνησε η προετοιμασία για τον Θεσπρωτό

Στο προπονητικό Κέντρο της ομάδας μας επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές μας μετά το καθιερωμένο ρεπό της Τρίτης. Οι παίκτες του Αλμωπού ξεκίνησαν την προετοιμασία ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Θεσπρωτό στο Δημοτικό Στάδιο της Αριδαίας.
Ο Γιώργος Τυριακιδης βλέπει το απουσιολόγιο του να μειώνεται καθώς επέστρεψαν στις προπινησιες ποδοσφαιριστές που αντιμετώπιζαν μικρό τραυματισμούς. Μάλιστα στην διάθεση του τεχνικού της ομάδος μας τίθεται πλέον και ο Βασίλης Μαγγιζης ο οποίος ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Αντίθετα το τεχνικό επιτελείο της ομάδος μας δεν θα έχει στην διάθεσή του τον έναν εκ των αρχηγών  της ομάδος μας Ραφαήλ Πέττα, ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα.
Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο με μεσημεριανή προπόνηση.