Ερασιτέχνης Άρης : «Μια λαμπάδα για τον Δημήτρη» | PellaNews

Ερασιτέχνης Άρης : «Μια λαμπάδα για τον Δημήτρη»

Ο Δημήτρης Πιπερίδης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και δίνει τη δική του μάχη εδώ και τέσσερα χρόνια, μετα το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε. Ο Ερασιτέχνης Άρης ανακοίνωσε τις πρωτοβουλίες του για την οικονομική ενίσχυση του οπαδού της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ Άρης:

«Εδώ και ακριβώς τέσσερα χρόνια ο Δημήτρης Πιπερίδης, δίνει τη δική του μάχη. Και σ’ αυτήν τη μάχη, όλη η οικογένεια του ΑΡΗ είναι στο πλευρό του.

Τον Απρίλιο του 2017 ο Δημήτρης είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Έκτοτε, μάχεται καθημερινά για να επιστρέψει γερός και δυνατός στην καθημερινότητά του. Η συμπαράσταση της οποίας τυγχάνει από το οπαδικό κίνημα του ΑΡΗ και τους φορείς του συλλόγου συνεχίζεται.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι από σήμερα Δευτέρα 5/4 πωλούνται πασχαλινές λαμπάδες σε κιτρινόμαυρο φόντο, προς αρωγή του Δημήτρη. Δημιουργός τους, ο άνθρωπος που δεν έλειψε ούτε στιγμή από το πλευρό του σ’ αυτόν το δύσκολο αγώνα: Η μητέρα του, Ελένη Γεωργαλή.

Από σήμερα, οι φίλοι του ΑΡΗ θα μπορούν να προμηθεύονται, αντί 8 ευρώ έκαστης, τις πασχαλινές λαμπάδες από Δευτέρα έως Παρασκευή, 11:00 – 15:00, από τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ στην οδό Παπαναστασίου. Εκεί όπου μπορούν παράλληλα να κάνουν την εγγραφή τους ή να ανανεώσουν τη συνδρομή τους στον Α.Σ.

Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για έναν άνθρωπο της οικογένειάς μας, ένα μαχητή της ζωής, ώστε να τον ξαναδούμε σύντομα στο φυσικό χώρο του: Στα γήπεδα του ΑΡΗ».