Νέες αποκαλύψεις φωτιά για Τζήλο - Πλήθος ερωτημάτων για Μαρινάκη, Ολυμπιακό! | PellaNews

Νέες αποκαλύψεις φωτιά για Τζήλο - Πλήθος ερωτημάτων για Μαρινάκη, Ολυμπιακό!

Η ιστοσελίδα zougla.gr προχωρά σε σημαντικές αποκαλύψεις που ταράζουν συθέμελα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά φαίνεται να υπάρχει εμπλοκή πολλών ανθρώπων που βρίσκονται στο πολύ στενό περιβάλλον του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη και φυσικά προκαλούν απορίες για τον ρόλο τους. Ανάμεσα τους, φέρονται να βρίσκονται στελέχη της Capital (ιδιοκτησίας Μαρινάκη) και άνθρωποι του ποδοσφαίρου! Το SDNA σέβεται το τεκμήριο της αθωότητας όλων των εμπλεκομένων, ωστόσο στο πλαίσιο της σοβαρότητας της συγκεκριμένης υπόθεσης και με γνώμονα την ενημέρωση της κοινής γνώμης για ένα θέμα που αφορά σύσσωμο το ποδόσφαιρο και την ελληνική κοινωνία παρουσιάζει το άρθρο της ιστοσελίδας zougla.gr. Τα στοιχεία εφόσον επαληθευτούν οδηγούν σε συμπεράσματα αλλά και ερωτήματα. Ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν από τους φερόμενους ως εμπλεκόμενους αλλά και προσωπικά τον Βαγγέλη Μαρινάκη για λόγους που μπορείτε να διαβάσετε στο κείμενο που ακολουθεί και δημοσιεύτηκε στο zougla.gr:

Ήταν το πρωί της 19ης Δεκεμβρίου του 2018 στη Λάρισα, όταν τρεις κουκουλοφόροι πλησίασαν το παρκαρισμένο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος. Οι κουκουλοφόροι έσπασαν τα τζάμια του οχήματος, έσυραν τον διαιτητή έξω από αυτό και τον ξυλοκόπησαν άγρια. Με τραύματα στο κεφάλι και σε όλο του το σώμα ο Θ. Τζήλος διακομίστηκε εσπευσμένως με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λαρίσης. Έτσι άρχισε άλλη μία βάρβαρη σελίδα στη μακρά ιστορία βίας, νοθείας και σκότους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πολλά ειπώθηκαν έκτοτε για τις διασυνδέσεις των δραστών με διάφορα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ένας εκ των δραστών διέφυγε στη Ρωσία. Ένας άλλος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην αστυνομία και αφού ανακρίθηκε, αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους.

Το zougla.gr είναι σε θέση να γνωρίζει βασικά στοιχεία της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί για τη σκοτεινή αυτή υπόθεση. Δεν πρόκειται πια για μια απλή «παράγκα» του ποδοσφαίρου, αλλά για μία ιστορία που κινείται με μοχλούς και γρανάζια εγκληματικής οργάνωσης, η οποία δρα ανεξέλεγκτα και μέχρι αυτήν τη στιγμή ατιμωρητί.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας λοιπόν, το zougla.gr αποκαλύπτει πως οι τρεις δράστες πριν και μετά την εγκληματική ενέργεια είχαν τηλεφωνικές επικοινωνίες, οι οποίες έχουν καταγραφεί και είναι οι εξής:

- με παράγοντες και στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός

- με την εταιρεία Capital με έδρα τον Πειραιά, συμφερόντων του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη

- με τον άμεσο συνεργάτη του εφοπλιστή-εκδότη Βαγγέλη Μαρινάκη, Νικόλαο Συντυχάκη

- με τον γνωστό λαουτιέρη, επιστήθιο φίλο και κουμπάρο του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και της Ντόρας  Μπακογιάννη, Μανώλη Κονταρό

- με τον Φραγκίσκο Σωμαρακάκη, τον αρχιδιαιτητή που συνδέθηκε με την περίφημη υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο.

Όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως, οι τηλεφωνικές αυτές συνομιλίες είναι καταγεγραμμένες και καταχωρημένες στη δικογραφία. Προκύπτουν, λοιπόν, τα εξής αβίαστα συμπεράσματα: οι τρεις δράστες του ξυλοδαρμού ενήργησαν σε συνεννόηση με παράγοντες και στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, την εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη, τον άμεσο συνεργάτη του εφοπλιστή, τον φίλο και κουμπάρο του επιχειρηματία καθώς και με έναν παράγοντα του ποδοσφαίρου, του οποίου το όνομα ενεπλάκη σε μία από τις σκοτεινότερες υποθέσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο οποίος εισήλθε στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, όπως έχει γραφτεί επανειλημμένως έπειτα από μεθόδευση του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.

Από αυτές τις συνεννοήσεις προέκυψε προφανώς ο ξυλοδαρμός του διαιτητή. Εντοπίζονται, δηλαδή, κατά τη δικογραφία και χωρίς καμία αμφιβολία οι δράστες, οι εγκέφαλοι και οι ηθικοί αυτουργοί αυτής της εγκληματικής ενέργειας.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, εφοπλιστής, εκδότης των εφημερίδων «ΒΗΜΑ» και «ΝΕΑ» και δημοτικός σύμβουλος του Πειραιά ελέγχεται ήδη για δύο υποθέσεις. Η πρώτη αφορά στον ρόλο του στα στημένα παιχνίδια του ποδοσφαίρου. Η δεύτερη αφορά στην εμπλοκή του στην ιστορία του Noor1 και της μεταφοράς τριών τόνων ηρωίνης από τον Περσικό Κόλπο στην Ελλάδα. Για την υπόθεση αυτή έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις τόσο εναντίον του ιδίου όσο και εναντίον τριών συνεργατών του, στη βάση του εισαγγελικού πορίσματος της εισαγγελέως Πειραιά Ειρήνης Τζίβα.

Για την πρώτη υπόθεση, των στημένων παιχνιδιών στο ποδόσφαιρο, η Δικαιοσύνη έχει απαγορεύσει στον Βαγγέλη Μαρινάκη να ασχολείται με αυτό, να συμμετέχει σε διαδικασίες που αφορούν στο άθλημα καθώς και να κατέχει το αξίωμα του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Για τον λόγο αυτόν, άλλωστε, έχει τοποθετηθεί ως προσωρινός πρόεδρος της ομάδας ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

Εκ των πραγμάτων προκύπτει στη βάση της δικογραφίας για τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Τζήλου πως ο εφοπλιστής και οι συνεργάτες του, η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η εταιρεία του επιχειρηματία Capital εμπλέκονται στην εγκληματική αυτή ενέργεια.

Με τέτοιο βεβαρυμμένο ποινικό παρόν λόγω των υποθέσεων των στημένων παιχνιδιών και του Noor1, η Δικαιοσύνη έχει κάθε λόγο ή μάλλον οφείλει να ξεκαθαρίσει άμεσα αυτό το τοπίο, όπου σημαντικοί παράγοντες της επιχειρηματικής, εκδοτικής, αθλητικής και πολιτικής ζωής του τόπου ενεργούν όπως θέλουν, όταν θέλουν, με μεθόδους θεσμικού υποκόσμου, διαπράττοντας εγκληματικές πράξεις.

Ως εδώ και μη παρέκει λοιπόν. Από εδώ και πέρα ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του, διότι πολύ σύντομα όλοι οι εμπλεκόμενοι αθώοι ή ένοχοι θα κληθούν να δώσουν λόγο στους πολίτες μπροστά στην κάλπη. Και οι κάλπες που θα στηθούν είναι πολλές και αφορούν στο σύνολο των πολιτικών διαδικασιών της χώρας.

Πηγή: zougla.gr