ΠΑΟΚ: Ήρθε ο Ολιβέιρα-Έκλεισε το deal και με Ίνγκασον | PellaNews

ΠΑΟΚ: Ήρθε ο Ολιβέιρα-Έκλεισε το deal και με Ίνγκασον

Το πρώτο μεταγραφικό «μπαμ» -πριν πέσει η αυλαία της χειμερινής περιόδου- πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ, φέρνοντας στην Θεσσαλονίκη τον 26χρονο μέσο της Πόρτο, Σέρτζιο Ολιβέιρα. Κουβαλώντας εμπειρίες και παραστάσεις από το πορτογαλικό πρωτάθλημα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ έρχεται να προσφέρει λύσεις στον άξονα, προσθέτοντας μια ακόμη ποιοτική πινελιά στο ρόστερ του Δικεφάλου.Αξίζει να σημειώσουμε πως στο deal ανάμεσα στις δύο πλευρές τοποθετήθηκε και οψιόν αγοράς, γεγονός που δείχνει την διάθεση του ΠΑΟΚ να επενδύσει στο πρόσωπό του, αν και εφόσον ο «γάμος» κριθεί επιτυχημένος μετά το τέλος του εξαμήνου. Με την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη, ο Ολιβέιρα θα δρομολογήσει τις εξελίξεις, και εφόσον περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, θα ανακοινωθεί και επίσημα από τον ΠΑΟΚ.

Η μεταγραφή του Σβέριρ Ινγκασον στον ΠΑΟΚ είναι (σχεδόν) τελειωμένη με τον Δικέφαλο να καταβάλει 4 εκατ. ευρώ συν 25% ποσοστό μεταπώλησης στους Ρώσους για να κάνει δικό του και τον Ισλανδό κεντρικό αμυντικό.

Εντωμεταξύ, έτοιμος να ολοκληρώσει το πιο ακριβό deal της ιστορίας του είναι ο ΠΑΟΚ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο Δικέφαλος θα βγάλει από τα ταμεία του το ποσό των 4 εκ. ευρώ για να ντύσει στα Ασπρόμαυρα τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό.Φυσικά, η συγκεκριμένη αγορά δεν θα έχει μόνο άμεσο οικονομικό όφελος για τους Ρώσους, αφού στη μεταξύ τους συμφωνία μπήκε και 25% ποσοστό μεταπώλησης. 

Οπως είναι γνωστό και επιβεβαιώσε και η Ασπρόμαυρη ΠΑΕ ο Ισλανδός αναμένεται στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν τις 18:00, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και έπειτα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. 

Πάντως, σημερινά ρωσικά δημοσιεύματα επιβεβαιώνουν το παραπάνω ρεπορτάζ, σχετικά με το κόστος αυτής της μεταγραφής, με τον ΠΑΟΚ να ενισχύεται εντυπωσιακά, στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. 

 

πηγή:sdna.gr