ΠΑΟΚ: Δεν εξάντλησε τα περιθώρια ενίσχυσης – Τώρα ψάχνει την αγωνιστική υπέρβαση | PellaNews

ΠΑΟΚ: Δεν εξάντλησε τα περιθώρια ενίσχυσης – Τώρα ψάχνει την αγωνιστική υπέρβαση

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το μεταγραφικό παζάρι με ουσιαστικά πέντε προσθήκες στο ρόστερ του χωρίς να καταφέρει να ανεβάσει ιδιαίτερα (θεωρητικά τουλάχιστον) το επίπεδο του συνόλου του.

Και μιλάμε για πέντε προσθήκες καθώς ο Νέλσον Ολιβέιρα είναι άγνωστο το πότε θα μπορέσει να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο.

Επομένως, ο ΠΑΟΚ απέκτησε τους Μιτρίτσα, Κούρτιτς, Άκπομ, Τέιλορ και Σίντκλεϊ στο μεταγραφικό παζάρι.

Από τις παραπάνω περιπτώσεις οι Μιτρίτσα και Κούρτιτς είναι οι πιο ηχηρές κινήσεις, τον Άκπομ τον γνωρίζουμε ενώ Τέιλορ και Σίντλεϊ έχουν έρθει στην Ελλάδα για να καλύψουν τα κενά στα άκρα της άμυνας χωρίς κάποιο «βαρύ» βιογραφικό πίσω τους και θα κριθούν κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Το βασικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου είναι πως δεν έχει μεγάλο βάθος στο ρόστερ του ενόψει και του ευρωπαϊκού ομίλου, στον οποίο θα κληθεί να αγωνιστεί το επόμενο διάστημα.

Η ποιότητα στη βασική του σύνθεση είναι μεγάλη, ωστόσο χρειάζεται στο πλευρό του και την τύχη προκειμένου να μην έχει πολλούς τραυματισμούς και να καταφέρει να παραμείνει σε όλους τους στόχους του μέχρι τέλους.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε μέχρι τελευταία στιγμή να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή στη θέση «10», που θα άλλαζε τα δεδομένα και θα ανέβαζε επίπεδο την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η αδυναμία του να κάνει μεταγραφή στη deadline day απογοήτευσε τον κόσμο του και άφησε πικρή γεύση λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Κάτι, που είναι απολύτως λογικό.

Ωστόσο, καμία μεταγραφική περίοδος δεν έκρινε ποτέ τον πρωταθλητή, ούτε κάποια πρόκριση. Όλες οι ομάδες έκαναν τις κινήσεις τους αλλά οι ανακοινώσεις δεν εγγυώνται ποτέ δυνατό σύνολο στον αγωνιστικό χώρο.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, ο ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν έκανε το καθήκον του στις μεταγραφές και δεν εξάντλησε τα περιθώρια ενίσχυσης, που υπήρχαν για ενίσχυση, καλείται να κάνει αγωνιστική υπέρβαση για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες, που υπάρχουν.

πηγή: sportime.gr (επιμέλεια Μαρία Καλτσίδη)