Ποιος προετοιμάζεται καλύτερα, ο ΠΑΟΚ ή η Μπεσίκτας; | PellaNews

Ποιος προετοιμάζεται καλύτερα, ο ΠΑΟΚ ή η Μπεσίκτας;

Η κρίση επηρεάζει τους πάντες. Προφανώς και το ποδόσφαιρο. Η πλειοψηφία των συλλόγων ρίχνουν το μπάτζετ τους, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αλλάζουν και τους στόχους τους. Από εδώ και πέρα, όλοι θα επιχειρήσουν να πετύχουν τους αγωνιστικούς τους στόχους, ξοδεύοντας λιγότερα χρήματα…

Έτσι ακριβώς ισχύει για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για την Μπεσίκτας την οποία θα αντιμετωπίσει σε 12 ημέρες από τώρα. Και οι δύο ασπρόμαυροι σύλλογοι μπήκαν στη χρονιά με την ανάγκη να μειώσουν τα έξοδά τους, χωρίς όμως να χάσουν τη δυναμική  τους και να κάνουν εκπτώσεις στους στόχους τους. Και οι δύο θα επηρεαστούν πάρα πολύ από την εξέλιξη του πρώτου ματς, το οποίο ή θα τους προσφέρει άνεση κινήσεων ή θα τους πιέσει πολύ περισσότερο.

Τι γίνεται στα δύο club, λίγες ημέρες πριν το μεγάλο ματς;

Από τη μία ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία όσο πιο γρήγορα γίνονταν για να έχει ημέρες προπόνησης και ετοιμασίας γι’ αυτό το παιχνίδι.

Η Μπεσίκτας ξεκίνησε μόλις προχθές(!) 14 ημέρες πριν το πρώτο επίσημό της!

Ο ΠΑΟΚ δεν ανανέωσε δύο σημαντικά συμβόλαια και χάνει Βιεϊρίνια-Μαουρίσιο, αλλά δίνει μάχη για να μην παραχωρήσει άλλο παίκτη πριν τους αγώνες, παρά το ότι έχει ανάγκη και τα έσοδα λόγω FFP. Απόδειξη η άρνηση στην παραχώρηση Άκπομ, ενώ και για τον Γιαννούλη αντιστέκεται, γιατί σωστά (κατά την άποψή μου) κρίνει ότι  τώρα και ενόψει αγώνα 8-10 εκατομμυρίων, δεν πρέπει να φύγει κανείς, αφού θα είναι και ρίσκο η όποια αντικατάσταση. (Τέλος πάντων, ούτε εγώ δεν μπορώ να φανταστώ αυτή την ομάδα να μην έχει και τον Γιαννούλη σε ένα τέτοιο παιχνίδι…)  

η συνέχεια του άρθρου στο https://www.gazzetta.gr/