Σκέφτονται να βάλουν σε… καραντίνα τον Σωκράτη | PellaNews

Σκέφτονται να βάλουν σε… καραντίνα τον Σωκράτη

Οι εξελίξεις στην Εθνική Ελλάδος όσον αφορά το θέμα του Άγγελου Αναστασιάδη μπορεί να έχουν παγώσει, ωστόσο σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο!

Ο Έλληνας διεθνής στόπερ ήταν αυτός που είχε ζητήσει μαζί με τον Μανωλά την άμεση απόλυση του Έλληνα τεχνικού από τον Βαγγέλη Γραμμένο, ενώ είχε κάνει και δηλώσεις αμέσως μετά το ματς με την Αρμενία.

Η συγκεκριμένη κίνηση δεν άρεσε καθόλου στους παράγοντες της ΕΠΟ, αφού το μέλλον του προπονητή στην Εθνική ομάδα είναι δική τους υπόθεση και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να μπει ακόμη και σε… καραντίνα ο αρχηγός της Γαλανόλευκης.

Πρόκειται για ένα σενάριο που, εάν επαληθευθεί, θα προκαλούσε ακόμη μεγαλύτερους τριγμούς στα αποδυτήρια, ενώ θα έφερνε και την αντίδραση του κόσμου αφού ο «Sokratis» είναι ένας εκ των ηγετών και των μεγαλύτερων προσωπικοτήτων της Εθνικής μας.

Αξίζει να επισημανθεί πως οι επόμενοι αγώνες είναι με την Φινλανδία εκτός έδρας και με το Λιχτενστάιν στο ΟΑΚΑ, όπου και μπορεί να γίνουν χωρίς να βρίσκεται στην αποστολή ο Καλαματιανός στόπερ.

Την απόφαση βέβαια θα πάρει ο διάδοχος του Αναστασιάδη και θεωρείται βέβαιο πως θα καλέσει τον Παπ.