Τα «θέλω» του Άρη στο μεταγραφικό παζάρι | PellaNews

Τα «θέλω» του Άρη στο μεταγραφικό παζάρι

Οι άνθρωποι του Άρη, έχουν στρέψει την προσοχή τους στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, ήδη οι Μάρτιν Τόνσο και Μιχάι Κόρχουτ έχουν ενταχθεί στις προπονήσεις των «κιτρινόμαυρων».

Ο Σάββας Παντελίδης σε συνεργασία με την διοίκηση του Άρη, «τρέχουν» να ανανεώσουν το ρόστερ με στόχο την καλύτερη πορεία της ομάδας.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Μπρούνο Γκάμα, «αναγκάζει» τους ανθρώπους του Άρη να κινηθούν για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στα φτερά της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ψηλά στην μεταγραφική λίστα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται το όνομα του Γιάννη Φετφατζίδη για τον οποίον φαίνεται μάλιστα να έχουν καταθέσει ήδη πρόταση. 

Ακόμη στα πλάνα του 53χρονου τεχνικού, φαίνεται να υπάρχει και η ενίσχυση της αμυντικής γραμμής.

Συγκεκριμένα μετά την απόκτηση του Μιχάι Κόρχουτ που αγωνίζεται στο αρίστερο άκρο της άμυνας οι «κιτρινόμαυροι» στοχεύουν και στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Οι άνθρωποι του Άρη, σε συνδυασμό με τη φυγή του Μεργκίμ Μαβράι, θέλουν να προσθέσουν ακόμα μια λύση στο κέντρο της άμυνας που θα έχει διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά από τους ήδη υπάρχοντες ποδοσφαιριστές. 

πηγή;sdna.gr