Υποδέχτηκε τον Κάμπερλαντ ο Άρης | PellaNews

Υποδέχτηκε τον Κάμπερλαντ ο Άρης

Στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη αφίχθη σήμερα ο Τζαρόν Κάμπερλαντ. Ο 24χρονος Αμερικανός γκαρντ είναι ο τέταρτος ξένος που φτάνει σε ελληνικό έδαφος για τους «κίτρινους» και η επισημοποίηση της συνεργασίας μαζί του , όπως ισχύει για όλες τις μεταγραφικές κινήσεις που έκανε, μέχρι τώρα, για τη νέα σεζόν η ομάδα, θα υπάρξει από τη στιγμή που διευθετήσει η ΚΑΕ Αρης την εκκρεμότητα που έχει με τα ban από την ΦΙΜΠΑ.

Ο Βαγγέλης Σπυρίδης, άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη στον πάγκο του Αρη, υποδέχτηκε τον Κάμπερλαντ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», ο οποίος και του εξήγησε , όταν ο Αμερικανός ζήτησε να μεταβεί στο γήπεδο για να γνωρίσει το νέο επαγγελματικό περιβάλλον του, πως η σημερινή μέρα περιλαμβάνει ρεπό για παίκτες και τεχνικό επιτελείο.

Σε διαδικασία προπονήσεων ο Αρης θα επιστρέψει αύριο. Ολα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος και το προσωπικό της ΚΑΕ, πριν από την έναρξη του προγράμματος που θα πραγματοιηθεί στο Αλεξάνδρειο, λόγω του θετικού κρούσματος σε κορονοϊό που προέκυψε εσχάτως στην ομάδα, θα υποβληθούν σε νέα τεστ ανίχνευσης covid-19.