Ήττα για την Αναγέννηση Γιαννιτσών | PellaNews

Ήττα για την Αναγέννηση Γιαννιτσών

Του Κυριάκου Τσακιρίδη

Ήττα με ανατροπή για την Αναγέννηση 

Απρόσμενη ήττα για την Αναγέννηση Γιαννιτσών στο δημοτικό στάδιο της πόλης. Η ομάδα των Γιαννιτσών μετά τα επιτυχημένα αποτελέσματα των προηγούμενων αγωνιστικών γνώρισε σήμερα την πρώτη της ήττα από τον Άγιο Ματθαίο με 1-2.Μάλιστα η ομάδα από την Πέλλα άνοιξε το σκορ με τον Τσιάκαλο στο 30' και το ημίχρονο έληξε με τους γηπεδούχους να είναι μπροστά. Στο 2ο όμως η ομάδα του Αγίου Ματθαίου παρουσιάστηκε διαφορετική,ισοφάρισε νωρίς στο 47' με τον Μποζίκη και πήρε εν τέλει το προβάδισμα στο 57' με τον Σπίνουλα.Έτσι η ομάδα του Γιάννη Γυριχίδη έχασε την ευκαιρία να περάσει πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα,και παρέμεινε στην 3η(σε ισοβαθμία με την ΑΕΠ Κοζάνης).
Οι συνθέσεις:
Α.Σ. Γιαννιτσά: Μούτσα, Μπαμπαλής, Ιωσηφίδης (66’ Τασιώνας), Ξανθόπουλος, Πελτέκης, Χατζόπουλος (58’ Ζαχαριουδάκης), Σαμαράς, Τσιάκαλος, Δεληχατζής (58’ Μυλωνάς), Χαραβητίδης και Πρέτσι (74’ Αθανασιάδης). Στον πάγκο έμειναν: Τοψής, Πλατσιώτας Στ., Γαλούπης, Πλατσιώτας Ελ. και Χατζηαλεξιάδης.

Ο.Φ. Αγίου Ματθαίου: Σκάρπος, Παπαδόπουλος, Ταμπάκου, Τσορμπατζίδης, Μαγγώνης (66’ Σουκέρας Χρ.), Κάρας, Καμαρά, Σπίνουλας (91’ Βρυώνης), Γωνιάδης, Πέριτς (75’ Χαρβαλιάς) και Μποζίκης (91’ Ανδριώτης Σπ.). Στον πάγκο έμειναν: Σπατάλας, Παραλυκούδης, Ανδριώτης Χ. και Σουκέρας Αλ.
Με στοιχεία από το anagennisigiannitson.gr