Αλμωπός: Με φρεσκάδα και όρεξη στη Super League 2 | PellaNews

Αλμωπός: Με φρεσκάδα και όρεξη στη Super League 2

Tου Στέφανου Μίντζα

Με φρεσκάδα και όρεξη θα συμμετάσχει ο Αλμωπός στο πρωτάθλημα της Football League 2,. 

Καλά νέα έφτασαν από την Αθήνα και την ΕΠΟ καθώς και ο Αλμωπος Αριδαίας θα μπορεί πλέον να αποκτήσει όποιον παίκτη επιθυμεί χωρίς ηλικιακό όριο. Ωστόσο η Διοίκηση του Αλμωπού είχε φροντίσει - και κάτω από συνθήκες περιορισμών - να δημιουργήσει ένα νεανικό και αξιόλογο σύνολο, το οποίο θα ήθελε κάθε προπονητής. 

H Διοίκηση του Αλμωπού έχοντας τον Γιώργο Τυριακιδη στο τιμόνι της ομάδος κατάφερε να φέρει στην Αριδαία νέους, αξιόλογους και φερελπεις ποδοσφαιριστές αλλά και ποδοσφαιριστές που έκαναν την διαφορά στο νεανικό ρόστερ όπως ο Χάρης Σταμπουλίδης, ο Δημήτρης Σουλιώτης και φυσικά Ο Χρήστος Ροβας. 

Ο Αλμωπος Αριδαίας επένδυσε ακόμη και σε ταλέντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου όπως  ο Πέτρος Μπακουτσης και ο  Ραφαήλ Γιαλαμίδης ενώ από την ομάδα της Αριδαίας δεν θα λείπει και το λάτιν στοιχείο με τον Ριβας και τον Gallegos. 

 Βέβαια στην ομάδα της Αριδαίας θα βρίσκεται την νέα χρονιά και ο αρχήγος Δημήτρης Ασλαμπαλογου, ο οποίος θα συνεχίσει για 4η συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα της Αλμωπίας. 

Σίγουρα οι 18 νέοι ποδοσφαιριστές σε συνδυασμό με τις ανανεώσεις θα χρειαστούν τον απαραίτητο χρόνο ώστε να γίνουν ένα συμπαγές ομοιογενές σύνολο ωστόσο ο έμπειρος Γιώργος Τυριακιδης έχει δείξει πως ξέρει να δημιουργεί ομάδες με μεταλο νικητή. 

Ήδη ο Αλμωπός Αριδαίας έδωσε τα πρώτα του φιλικά όπου το σύνολο του Γιώργου Τυριακίδη άφησε θετικές εντυπώσεις. Ο σερ του Αλμωπού γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν την ομάδα του αλλά και τον τρόπο να πετυχαίνει τους στόχους του, κάτι που έχει αποδείξει στα χρόνια της επιτυχημένης παρουσίας του στην άκρη του πάγκου.

Από την πλευρά της και η Διοίκηση της ομάδος προσφέρει στο ποδοσφαιρικό τμήμα όλες τις προϋποθέσεις ώστε να εργαστούν κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες και να πετύχουν τους στόχους τους.