Αναγέννηση Γιαννιτσών: Πήρε και τον Χατζόπουλο | PellaNews

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Πήρε και τον Χατζόπουλο

Τον 26χρονο μέσο, Ευθύμη Χατζόπουλο, που έπαιζε στον Αετό Οφρυνίου και είναι άριστος γνώστης της κατηγορίας, έφερε στα Γιαννιτσά η Αναγέννηση.

 Ο έμπειρος κεντρικός χαφ (“δεκάρι” και “οκτάρι”) στο παρελθόν έπαιξε και σε Νάουσα, Αιγινιακό, Πλατανιά, Νίκη Αγκαθιάς, Καβάλα, Λευκάδια και Άγιο Νικόλαο.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου από την ομάδα της Πέλλας, που επισημοποίησε και τυπικά όπως αναμενόταν την ανανέωση με το νεαρό γηγενή δεξιό μπακ, Γιάννη Πελτέκη:

“Στην Αναγέννηση ο Χατζόπουλος – Συνεχίζει ο Πελτέκης

Δύο σημαντικά γρανάζια προστίθενται από σήμερα στην Αναγέννηση, ο λόγος για τον «νέο» Ευθύμη Χατζόπουλο και τον «παλιό» Γιάννη Πελτέκη, που συμφώνησαν να αγωνιστούν τη σεζόν 2021-22 με τη φανέλα της ομάδας μας.

Ο 26χρονος μέσος, Ευθύμης Χατζόπουλος, είναι πολύπειρος και γνώστης της Γ’ Εθνικής καθώς έχει αγωνιστεί με τον Αιγινιακό, τη Νάουσα, τη Νίκη Αγκαθιάς, τον Άγιο Νικόλαο, τον Πλατανιά ενώ την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στον Αετό Οφρυνίου.

Ο Γιάννης Πελτέκης είναι γνώριμος σε όλους καθώς την τελευταία χρονιά ήταν ο βασικός αριστερός μπακ-χαφ της ομάδας μας, ο οποίος με τις εμφανίσεις του βοήθησε στην επίτευξη του στόχου της παραμονής στην κατηγορία.

Τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και καλή επιτυχία στη νέα σεζόν