Απόλλων Κρ. Βρύσης παλαίμαχοι: Το φιλικό με Εδεσσαϊκό και τα επόμενα σχέδια | PellaNews

Απόλλων Κρ. Βρύσης παλαίμαχοι: Το φιλικό με Εδεσσαϊκό και τα επόμενα σχέδια

copyright: eurokinissi από το ethnos.gr

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Μία πολύ συνολικά όμορφη αθλητική δράση πρόκειται να γίνει σύντομα, την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου(17.00), στο γήπεδο της Κρύας Βρύσης, υπό την επιμέλεια του Διοικητικού Συμβουλίου των ακούραστων Παλαιμάχων του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης.  

Πρόκειται για ένα φιλικό παιχνίδι μεταξύ των παλαιμάχων του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης και του Εδεσσαϊκού, προς τιμήν του Στάθη Μαυρίδη, παλαίμαχου παίκτη (τερματοφύλακας) της ομάδος του κάμπου,  αλλά και του Εδεσσαϊκού, την εποχή που ανέβηκε στην Α' Εθνική, με προπονητή τον Άγγελο Αναστασιάδη. 

 

 

Δεν υπάρχει τέλος στον σχεδιασμό όμως και δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο, με τόσο δραστήριο και εξειδικευμένο Διοικητικό Συμβούλιο με αυτό που ονομάζουμε «μπάλα» και πρέπει να το γνωρίζεις καλά, πολύ καλά.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφόρηση της ΠΕΛΛΑNEWS, υπάρχουν σχέδια υπό σκέψη για υλοποίηση, τα οποία βεβαίως οι ανάλογες (υγειονομικές) συνθήκες ελπίζουμε να επιτρέψουν να γίνουν πράξη.

Α)Υπάρχει λοιπόν σκέψη να καλεστούν στην Κρύα Βρύση οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ, για να τιμηθεί ο Νίκος Μήτρακας (δεξί μπακ μετά τον γνωστό Γούναρη) και ο οποίος ως προπονητής του Απόλλωνα έβαλε τις βάσεις σε θέματα τακτικής. Για τον σκοπό αυτό έχει γίνει μια πρώτη-θετική-επαφή με τον παλαίμαχο πρόεδρο Θέμη Καπουσούζη.

*Περισσότερα για τους επόμενους στόχους, στην έντυπη ΠΕΛΛΑNEWS που κυκλοφορεί την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου.