Βόλεϊ Α2: Νίκη για τον Μακεδονικό μέσα στην Σκύδρα | PellaNews

Βόλεϊ Α2: Νίκη για τον Μακεδονικό μέσα στην Σκύδρα

ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας-Μακεδονικός Θεσ/νικης 1-3

ΣΕΤ: (23-25, 25-20, 20-25, 25-27)

Καλύτερος στα σημεία ο Μακεδονικός στο σημερινό ματς για την 4η αγωνιστική της Α2 Εθνικής Κατηγορίας με τον ΦΕΣ Αριστοτέλη να μην έχει το καθαρό μυαλό στις κρίσιμες φάσεις. 

 

Τη νίκη ήθελαν πολύ και οι δύο για διαφορετικούς λόγους με τον Μακεδονικό να θέλει να ξεκολλήσει από το μηδέν και τον Αριστοτέλη να θέλει να τονώσει το ηθικό και την ψυχολογία μετά από μία δύσκολη εβδομάδα στα διοικητικά του συλλόγου ενώ μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν αμφίβολο αν η ομάδα είχε στην σύνθεση όλους τους παίκτες. 

Αγωνιστικά το ματς είχε πολύ καλές φάσεις με τον Μακεδονικό να έχει περισσότερες λύσεις επιθετικά και καλό σερβίς ενώ την διαφορά έκανε ο πασοδόρος της. Οι παίκτες του Τάκη Χριστοφορίδη έδειξαν αγωνιστικότητα με πολλά όμως προβλήματα στην υποδοχή ενώ στην αρχή του 3ου σετ άλλαξε τον πασαδόρο του περνώντας στο γήπεδο τον Μουσικό ο οποίος κι έδωσε νέο ρυθμό στην ομάδα. 

Κόκκινη κάρτα για τον Μακεδονικό στην αρχή του 4ου σετ στον Νικηφορίδη για διαμαρτυρία

Λίγο πριν το ματς ο ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας τίμησε τον Λάμπη Μπαμπαλιούτα, προπονητή του Μακεδονικού με μια αναμνηστική πλακέτα μη ξεχνώντας την προσφορά του στον αθλητισμό του τόπου και στο σύλλογο.

ΟΙ τελευταίες φάσεις του 4ου σετ που έδωσε και τη νίκη στον Μακεδονικό

Οι συνθέσεις

ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας: (Χριστοφορίδης) Γεωργιάδης, Παντακίδης, Ρανέλλας, Αγγελίδης, Βελολάρι(Λ), Τσανακτσίδης, Όσσας, Μηνάς(Λ), Μουσικός, Βελολάρι Α., Δεβρέλης, Δημητριάδης, Κούτσικος, Σταυρακάκης

Μακεδονικός Θεσσαλονίκης: (Μπαμπαλιούτας) Τσακιρίδης, Κουτουνίδης, Αναστασιάδης, Ρωμαλιάδης(Λ), Παρασόγλου, Τσαλικιάν, Νικιφορίδης, Καριώτης, Κιόσης, Καραταϊδης, Διβάρης, Καλτσίδης, Παπαφέστας, Τσιρέλης(Λ)