Γιάννης Μίγγας Α.Σ. Γιαννιτσά: "Ανάγκη προσθήκης έμπειρων ποδοσφαιριστών" | PellaNews

Γιάννης Μίγγας Α.Σ. Γιαννιτσά: "Ανάγκη προσθήκης έμπειρων ποδοσφαιριστών"

η φώτο του Γιώργου Χατζηχρήστου από τις "Ματιές Πέλλας"(matiespellas.gr)

Ο έμπειρος αθλητικογράφος της ΠΕΛΛΑNEWS Γιάννης Μίγγας γράφει για το είδε στο τελευταίο φιλικό του Α.Σ. Γιαννιτσά και τις διαπιστώσεις που αρχικά έκανε:

Με το καλημέρα και νωρίς νωρίς ήλθε ο αποκλεισμός από τον θεσμό του Κυπέλλου για τον Α.Σ. Γιαννιτσά, ο οποίος ηττήθηκε με σκορ 1-2.

Παρουσία περίπου 100 φιλάθλων η ομάδα του Α.Σ. Γιαννιτσά, με νεαρούς ως επί το πλείστον ποδοσφαιριστές, κυμάνθηκε σε πολύ μέτρια επίπεδα, με κύριο χαρακτηριστικό τα πολλά και αβίαστα λάθη από τους παίκτες της τοπικής ομάδας.

Σίγουρα η εικόνα του ΑΣ Γιαννιτσά προβλημάτισε και έβαλε σε σκεπτικισμό Διοίκηση και Τεχνική ηγεσία, αν και κατά πόσο πρέπει να υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση.

 

Το παιχνίδι αυτό καθ’ αυτό δεν αντέχει σε κριτική γιατί το νεαρό της ηλικίας των παικτών αφήνει σε πρώτη φάση πολλά ελαφρυντικά. Το σίγουρο είναι ότι χρειάζεται χρόνος και πολύ υπομονή και δική μου εκτίμηση είναι ότι, τα όποια συμπεράσματα πρέπει να βγουν όταν ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδος και αφού ξεκινήσει το Πρωτάθλημα και διανύσουμε τις 3-4 πρώτες αγωνιστικές.

Θα το ξαναγράψω, δεν μένω στην εικόνα της ομάδας, υπάρχουν πάρα πολλά ελαφρυντικά λόγω του νεαρού της ηλικίας, όμως η προσθήκη έμπειρων ποδοσφαιριστών είναι επιτακτική ανάγκη, για να έχει ελπίδες η ομάδα να παλέψει για τη σωτηρία της.

Τα τραγικά λάθη στοίχισαν την ήττα στην ομάδα, η οποία αν και προηγήθηκε δεν τα κατάφερε, αν και έχασε πέναλτι στο 94ο λεπτό, έστω για να ισοφαρίσει, απέναντι σε έναν αντίπαλο χαμηλού επιπέδου που εκμεταλλεύθηκε τα αμυντικά λάθη και αν ήταν λίγο πιο προσεκτική θα είχε διαμορφωθεί ο δείκτης του σκορ σε υψηλότερο επίπεδο.

(από την έντυπη ΠΕΛΛΑNEWS 1/9/2021).