Γιώργος Μανισογλου: Το "διαμάντι" του Αλμωπού | PellaNews

Γιώργος Μανισογλου: Το "διαμάντι" του Αλμωπού

Τρίβει τα χέρια του απο ικανοποίηση το τεχνικό επιτελείο του Αλμωπού με τις εμφανίσεις του Γιώργου Μανισογλου.

Ο νεαρός δεξιος μπακ κέρδισε τις εντυπώσεις στους τελευταίους αγώνες του Αλμωπού, βοηθώντας την ομάδα της Αριδαίας να κατακτήσει την νίκη στον αγώνα με τον Πιερικό. Μαχητικός, γρήγορος αλλα και τεχνητής με την μπάλα ο Γιώργος Μανισογλου κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και πρόσφερε στον προπονητή του πολύτιμες λύσεις. Μάλιστα ο έμπειρος Σκύδραιος τεχνικός θα αισθάνεται δικαιομενος απο την επιλογή του.

Ο Γιώργος Μανισογλου έχει άλλωστε ολες τις προδιαγραφές που αναζητά κάθε προπονητής αλλα και κάθε ομάδα, ακόμη και υψηλότερης κατηγορίας. 

Δείτε πως αναφέρονται για τον Γιώργο Μανισογλου τα αθλητικά site της Θράκης:

Γεννημένος στις 18/2 του 2002 ο νεαρός Χρυσουπολίτης αμυντικός και εκ των αρχηγών της ομάδας Νέων του συλλόγου ήταν απο τα παιδιά που υπέγραψαν το καλοκαίρι επαγγελματικό συμβόλαιο.. Πολύ δυναμικός με ηγετικές ικανότητες ο 19χρονος διεθνής με πολλές παραστάσεις με τις μικρές Εθνικές ομάδες αποτελεί γέννημα θρέμμα του συλλόγου όντας από τα μόλις 10 του χρόνια μέλος της ομάδας. Στο πρωτάθλημα που τελείωσε άδοξα πέρσι ο “Μανι” μέτρησε 21 συμμετοχές, ενώ απο την στιγμή που η Ακαδημία είναι εδώ και καιρό κλειστή ο δανεισμός του στην ομάδα της Αριδαίας έμοιαζε η ιδανική επιλογή