Γιώργος Τυριακιδης: Αισθάνομαι δικαιωμένος.. Η επιτυχία είναι όλων όσων αγαπούν την ομάδα | PellaNews

Γιώργος Τυριακιδης: Αισθάνομαι δικαιωμένος.. Η επιτυχία είναι όλων όσων αγαπούν την ομάδα

Στην έντυπη έκδοση της Πέλλα news μιλησε ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας του Αλμωπού. 

Ο Γιώργος Τυριακιδης δήλωσε:

Κατά αρχήν να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές στην μεγάλη επιτυχία της ομάδας που είναι η άνοδος. Αισθάνομαι δικαιωμένος και χαρούμενος, αν και είναι λίγο περίεργα τα πράγματα με τον Κορονοϊό. Ο Κορωνοϊος είναι μια δοκιμασία που περάσαμε και περνάμε.
Παρολαυτα γευόμαστε την επιτυχία της ανόδου. Μια επιτυχία, που ελπίζω και εύχομαι να συνεχιστούν.
Η επιτυχία μας ήταν και εινια σημαντική για την Αλμωπία  αλλά και για την Πέλλα γενικά στον χώρο του ποδοσφαίρου.
Εύχομαι η δική μας επιτυχία να δώσει το έναυσμα για τις υπόλοιπες ομάδες του Νομού 
Γενικά η επιτυχία του Αλμωπού είναι μια προσπάθεια που μόνο τυχαία δεν ήταν, ήταν το επιστέγασμα των προσπαθειών. όλων των ανθρώπων που είναι στην ομάδα.,που είναι στην διοίκηση και κοντά στην διοίκηση. Μια επιτυχία του προπονητικου επιτελείο και  κυρίως των ποδοσφαιριστών. Τέλος η επιτυχία είναι  των ανθρώπων που αγαπούν την ομάδα και ήταν κοντά στο μέτρο που μπορούσαν....
Χωρίς κλίμα εμπιστοσύνης, πίστη για αυτό που κάνεις και υπομονή δεν πετυχαίνεις στόχους..
εμείς κάθε χρονιά μαθαίναμε από τα λάθη μας και βελτιωνομασαταν. Κυρίως προσπαθούσαμε να αλλάξουμε πράγματα προς το καλύτερο, φέτος ήρθε η δικαίωση.
Η ομάδα βγήκε εύκολα πρωταθλήτρια και καθαρά πριν τελειώσει το πρωτάθλημα, χωρίς αμφισβήτηση από τους αντιπάλους......

Ακόμη δηλώσεις στη Πέλλα news έκανε και ο στενός συνεργάτης του Σκύδραιου προπονητή. 

Ο Γιώργος Σγουρδας δήλωσε:

Χαρά και ικανοποίηση που καταφέραμε  να τερματίσουμε στην πρώτη θέση σε έναν δύσκολο, αν όχι τον δυσκολότερο όμιλο της Γ Εθνικής, ο οποίος είχε πολλές αξιόλογες ομάδες. Από τις πρώτες αγωνιστικές αποκτήσαμε  βαθμολογική διαφορά από τις ομάδες που είχαν τον ίδιο στόχο με εμάς, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχει  καθολική αποδοχή πως είμαστε η καλύτερη ομάδα του ομίλου.
Η επίτευξη του στόχου που είχαμε βάλει από την αρχή της χρονιάς ήταν αποτέλεσμα όχι μόνο της σκληρής δουλειάς, αλλά και της αψογης συνεργασίας που υπήρχε μεταξύ του προπονητικού team, των ποδοσφαιριστων και της διοίκησης.
Λόγω συνθηκών δεν μπορέσαμε να το χαρούμε ίσως και να συνειδητοποιησουμε την σημασία που έχει για την  ομάδα αυτό το γεγονός, μιας και έχει περίπου 35 χρόνια να αγωνιστεί σε επαγγελματική κατηγορία. Θεωρώ ότι τώρα που  επιστρέφουμε σιγά σιγά στην κανονικότατα και θα  βρεθούμε ξανά όλοι μαζί, θα μπορέσουμε να  χαρούμε έστω και λίγο ετεροχρονισμενα  την επίτευξη του στόχου.