Είδαν το ντέρμπι οι Δήμαρχοι | PellaNews

Είδαν το ντέρμπι οι Δήμαρχοι

Μαζί παρακολουθήσαν τον αγώνα Αλμωπός- Εδεσσαϊκός οι Δημήτρης Γιάννου και Χρήστος Μπάτσης.

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε ο χθεσινός αγώνας ανάμεσα στον Αλμωπό και τον Εδεσσαϊκό, μιας και πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι της Πέλλας.  Στο γήπεδο βρέθηκαν και οι Δήμαρχοι Έδεσσας και Αλμωπίας. Οι Δημήτρης Γιάννου και Χρήστος Μπάτσης παρακολούθησαν μαζί την κρίσημη αναμέτρηση των δύο ομάδων.  

Δημήτρης Γιάντσης και Δημήτρης Γιάννου

Μάλιστα ο Δημήτρης Γιάννου βρέθηκε από νωρίς στο Δημοτικό Στάδιο της Αριδαίας, όπου τον υποδέχθηκε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού της Αλμωπίας Δημήτης Γιάντσης.

Ο Δημήτρης Γιάννου βρίσκεται διαχρονικά δίπλα στην ιστορική ομάδα της Έδεσσας τόσο στις εντός όσο και στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της. Ο Δήμαρχος Έδεσσας που είναι παράλληλα και αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού παρακολούθησε με αγωνία τις προσπάθειες των παικτών του Πάρη Ζουμπούλη.  

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έφτασε στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας και ο Χρήστος Μπάτσης, ο οποίος τον τελευταίο καιρό  στέκεται δίπλα στον Αλμωπό και με την φυσική του παρουσία στο γήπεδο.

Εκτός από τον Χρήστο Μπάτση το παρών στην αναμέτρηση έδωσαν και οι αντιδήμαρχοι του, Χρήστος Χατζηγιαννίδης, Γιάννης Σέλκος, Δημήτρης Γιάντσης αλλά και η Πολυξένη Νάνου, όπως και οι Νίκος Παρούτογλου και Πέτρος Ζέρζης.